Poolia IT · Publicerad 17 maj

Ett trevligt bolag i Malmö söker nu en Systemansvarig IT-tekniker. Det kommer vara du som ansvarar för företagets IT och driver arbetet med digitaliseringen på företaget framåt. Det händer mycket inom läkemedelsbranschen och digitaliseringen är ett faktum. Du kommer börja som konsult via oss på Poolia, målet är sedan att gå över i en anställning direkt till företaget. Sök redan idag, då urvalet sker löpande.

Arbetsuppgifter:

En stor del av rollen handlar om att ta ett helhetsgrepp om IT-miljön på företaget. Ditt stora fokus kommer ligga på IT-strukturen och IT-säkerheten samt att sätta rutiner och processer. IT hanterar även uppsättning av både hårdvara och mjukvara där även affärssystem ingår. Du arbetar med support till användare. För att ge ett exempel på vad som finns i pipen så pågår ett internationellt projekt med att sträckkodsmärka produkter, där du kommer vara ansvarig för IT delen i projektet och leda denna förändring. En digitalisering av lagermiljön är också ett projekt som står på agendan. Det är viktigt att du vill arbeta både "högt och lågt". Ibland kan enklare frågor om hemsidan, datorer och annat smått och gott dyka upp från andra anställda på företaget.

Vi söker dig som:

Ditt driv att vilja utveckla och skapa struktur är jätteviktigt! Troligtvis har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och har en relevant utbildning i botten, alternativt skaffat dig erfarenheten genom arbetslivet. Läkemedelsbranschen är starkt reglerad av myndighetskrav och det finns rutiner och regler för allt. Förändringar sker inte över en natt och detta är viktigt att ha en förståelse för. Ditt fokus kommer vara att digitalisera företagets processer och hjälpa företagets anställda med IT-miljön. Det är extremt fördelaktigt att ha arbetat inom läkemedelsbranschen och ha kunskap om validering av datoriserade system tidigare för att ha förståelse för denna något komplexa bransch. Varmt välkommen med din ansökan!

Specialist inom IT?

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 juni
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Chef
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga