Poolia IT · Publicerad 16 nov

I din roll ansvarar du tillsammans med teamet för att sätta upp samt konfigurera testmiljöer, för att både kunna planera och utföra testfall. Du arbetar både hands-on i exekvering av testfall, men förväntas också kunna vara behjälplig i arbetet med att skapa automatiserade testfall. Teamet arbetar både med test av produkt och mjukvara. Ni fokuserar bland annat på design, integration och installation av system.

Vår uppdragsgivare både levererar och supporterar programvara och tjänster som bidrar till att förbättra drift samt automation i organisationers verksamhet. Ditt team är en stor del i arbetet för att hjälpa kundföretagen att hantera energi- och säkerhetsprocesser.

Vi söker dig som:

Du har ett genuint intresse för mjukvarutestning, och är både strukturerad och metodisk i ditt arbete. Du har förmågan att se till både detaljer och helhet i systemen, och drivs av utmaningen i att arbeta i komplexa system. Som person är du initiativtagande, kommunikativ och trivs väl i team.

Rent tekniskt har du god kompetens/erfarnehet inom:
  • Planering och utförande av testfall
  • Sätta upp samt konfigurera testmiljöer
  • Testautomatisering
  • Scripting
  • Python
  • Linux-miljöer
  • Nätverksteknik
Vi tror att du har något till några års befintlig erfarenhet inom mjukvarutestning, och är redo för att vidareutvecklas inom din karriär som testare! Du behärskar både svenska och engelska på flytande nivå, i tal och skrift.

Specialist inom IT?

Liksom du är vi på Poolia specialister inom IT, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Testare , Ingenjör
Kontakt
Mejla Marie Norén
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga