Redoxis AB · Publicerad 30 okt 2020

Redoxis är ett prekliniskt tjänsteföretag inom läkemedelsbranschen. Vi arbetar på uppdrag av andra forskningsföretag och utför forskning på kontraktsbasis med fokus på inflammation och autoimmunitet som till exempel ledgångsreumatism och multipel skleros (MS). Vi söker nu mot bakgrund av ökad efterfrågan på våra tjänster en forskare med fokus på in vitro till vårt bolag.


Rollen

En betydande del av tiden går till att planera och genomföra prekliniska studier. Du ansvarar för planer, projektmål, tidslinjer, praktiskt utförande, rapportering osv inom projektet. När utrymme ges ingår även litteraturstudier i rollen.

Vi erbjuder
Redoxis är under tillväxt och har en lönsam verksamhet med god ekonomi. Vi har som mål att utveckla verksamheten betydligt kommande åren för att bli en ännu starkare partner åt både svenska och internationella kunder. Som anställd hos oss får du arbeta i ett litet bolag med stora ambitioner. Du får i stor utsträckning möjlighet att själv forma din tjänst, växa och utvecklas med företaget.

Din profil och erfarenhet
Du behöver ha erfarenhet av prekliniskt in vitro arbete samt förståelse för läkemedelsutveckling. Du ska på självständigt sätt genomföra projekt, implementera nya metoder och vidareutveckla vårt serviceerbjudande. Du kommer arbeta både med våra CRO studier och interna projekt och modellutveckling. Du ska kunna driva försök, utföra laborativt arbete praktiskt, analysera data, dra slutsatser och rapportera resultat till både akademiska och industriella partners. Du kommer att samarbeta med Redoxis in vitro team.

Redoxis är ett mycket forskningsorienterat företag och det är därför viktigt att du har stark drivkraft och förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Som anställd i ett mindre bolag är det viktigt att du är lösningsorienterad och har en positiv inställning. Det är viktigt att du är strukturerad men inte är rädd att tänka utanför boxen för att hitta nya lösningar.

Kvalifikationer vi gärna ser att du för med dig:
 • Erfarenhet av preklinisk forskning, gärna inom inflammation
 • Erfarenhet av laborativt arbete inklusive metoder som ELISA, Flödescytometri, luminex och cellodling
 • Erfarenhet från läkemedelsföretag
 • Erfarenhet av projektledning
 • Arbete med försöksdjur är meriterande
 • Goda kunskaper i engelska är ett krav
 • Goda kunskaper av relevanta dataprogram och Microsoft Office är ett krav
Kompetenser:
 • Stark förmåga att organisera, planera och genomföra aktiviteter
 • Ta egna initiativ, arbeta självständigt och fatta beslut
 • Vara positiv och lösningsinriktad till de utmaningar du ställs inför
 • Vara flexibel och kunna skifta tempo vid behov, acceptera nya idéer och initiativ
 • Ta till sig ny information och anpassa sig till den
Tjänsten är förlagd till Redoxis i Lund. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Ansökan
För ytterligare information om tjänsten, kontakta VD Malin Hultqvist Hopkins (malin.hultqvist@redoxis.com). Ansökningar behöver vara oss tillhanda senast 30 november 2020. Vi mottar inte ansökningar via epost utan ansök genom att klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev.

Note. We accept applications in both Swedish and English. A nordic language is not mandatory for this position.

Om oss
Bolaget består idag av 11 heltidsanställda forskare. Vår vision är att bli det bästa tjänstebolaget inom preklinisk inflammation genom vår kompetens, vårt engagemang, vår flexibilitet och vår personliga relation till våra kunder. Redoxis har sin verksamhet vid Medicon Village i Lund, en spännande miljö som bjuder till många interaktioner och samarbeten och bidrar till att även vi som litet företag är del i ett större sammanhang. Redoxis erbjuder anställning i ett bolag som drivs av engagemang och nyfikenhet, med korta beslutsvägar och närvarande ledarskap. Läs mer om Redoxis på www.redoxis.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga