Repligen · Publicerad 4 maj 2021

Repligen Sweden ABs verksamhet växer och vi fortsätter arbeta mot nya mål! Då en av våra duktiga och uppskattade medarbetare har fått nya utmaningar internt söker vi nu en ny kollega till vårt logistikteam. Har du erfarenhet av att noggrant packa produkter enligt instruktioner, skriva ut nödvändiga tullpapper och har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska? Vill du vara med och bidra med ditt engagemang till en organisation som tillverkar produkter som bidrar till att bota cancer och reumatiska sjukdomar? Varmt välkommen till Repligen Sweden AB i Lund!


Om Repligen Sweden AB

Repligen Sweden är ett helägt dotterbolag till Repligen Corporation (USA) som tillhandahåller produkter och strategiska tjänster inom Life Science eller Bioteknisk läkemedelsindustri. Vår anläggning finns i St: Lars parken i Lund där vi har moderna produktions- och laboratorielokaler. Vi tillverkar tillväxtfaktorer och affinitetsligander med hjälp av mikrobiell fermentation. Eftersom våra produkter är kritiska råvaror för våra kunder har vi valt att basera vårt ISO9001/14001 certifierade kvalitetssystem på europeisk GMP. Vi arbetar aktivt med kontinuerliga förbättringar i enlighet med LEAN-filosofin. Vår vision är "Att vara ledande inom tillverkning och innovation av proteiner för en bättre värld" och vår värdegrund (vårt DNA) är flexibilitet, engagemang, samarbete och öppenhet.

Läs mer om oss på: www.repligen.com

Din nya tjänst
Som Logistikmedarbetare på Repligen blir du en del av vårt Supply Chain-team som idag består av sex personer med blandade arbetsuppgifter och ansvar. Ditt huvudsakliga ansvarsområde innefattar arbete med att hantera våra produktlager, hantera förpackningsmaterial och att arbeta med utleveranser av färdiga produkter till slutkunder. Du kommer även fungera som en servicefunktion till vår produktion, vårt labb och resterade organisation i Lund.

I arbetsuppgifterna ingår:
 • Tillsammans med vår Planner och vår kundservice planera utleveranser
 • Packning av produkt/intermediat och hantering av transportdokumentation till kund
 • Hantera våra produktlager vilket bland annat innefattar inventering och kyl-/frysloggning
 • Hantera våra lager med förpackningsmaterial
 • Delta vid finansiella kontroller/revisioner av produktlager/råvarulager
 • Fungera som back up till vårt råvarulager med mottagning och kontroll av råvarutransporter
Du rapporterar direkt till Director Supply Chain & QC som likt du utgår från kontoret i Lund. Du kommer att ingå i ett team om sex personer som ansvarar för hela logistikkedjan på Repligen Sweden AB - från inköp till leverans. Arbetet är förlagt till vardagar 08.00-16.15, helg/kvällsarbete förekommer enstaka gånger per år.

Din bakgrund
Vi söker dig som har:
 • God fysik då det förekommer en del lyft
 • Vana att följa instruktioner och packa produkter på varsamt noggrant sätt.
 • Vana av att hantera tull och transportdokument, word/excel
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
Det är meriterande om du har:
 • Truckkort och erfarenhet av truckkörning
 • SAP eller annan ERP erfarenhet
 • Erfarenhet av arbete inom industri, gärna läkemedelsindustrin och/eller livsmedelsindustrin
 • Erfarenhet av GMP/ISO 9001
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, praktiskt lagd och kvalitetsinriktad! Eftersom du i din roll har stora kontakt- och samarbetsytor såväl internt som externt söker vi dig som är en skicklig och tydlig kommunikatör och som förstår vikten av att skapa och bibehålla goda relationer. Du har ett prestigelöst, flexibelt och pragmatiskt förhållningssätt till din roll och ditt uppdrag. Då vi är ett litet team (Supply chain) är det viktigt att du, liksom dina teamkolleger, alltid agerar som ett lag.

Vi erbjuder
Det går bra för oss på Repligen Sweden AB och vi kan erbjuda en trygg anställning! Vi är verksamma inom en stabil bransch och vi satsar på att ständigt utveckla vår verksamhet. Hos oss är din egen personliga utveckling nyckeln till framgång! Här får du växa och utvecklas då vi ger dig möjlighet att ta eget ansvar.

Vi har en öppen, lättsam och inkluderande atmosfär där vi uppmuntrar till diskussioner mellan både kollegor och chefer. Vi tror på att hitta på saker tillsammans, om det så är gemensam träning eller fika. Tillsammans med vårt positiva och trygga team av kollegor är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig en stimulerande och spännande miljö.

Tjänsten är placerad i Lund med smidiga buss- och tågförbindelser. Vi tillämpar självklart kollektivavtal!

Ansökan
Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är 2021-05-23 men vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Repligen med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Björn Jonasson; Bjorn.jonasson@roirekrytering.se .

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport

Inga fler liknande jobb tillgängliga