Repligen · Publicerad 14 jan 2020

Har du intresse för kemi och erfarenhet av processarbete inom industrin? Vill du vara med och tillverka produkter som bidrar till att bota cancer och reumatiska sjukdomar? Vi på Repligen söker nu en Processoperatör som vill stärka vår verksamhet ytterligare!

Repligens verksamhet utmärks av ständig utveckling inom produkter, processer och analysmetoder. Du skulle vara en aktiv del av en dynamisk verksamhet där vi arbetar med storskalig tillverkning av affinitetsligander och tillväxtfaktorer.

Vår produktionsanläggning ligger på S:t Lars i Lund och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med skiftarbete dag, kväll och natt.

Din roll
I rollen som processoperatör kommer du att ingå i en avdelning om 30 personer som ansvarar för fermentering, upparbetning, rening och fyllning/frystorkning av företagets produkter. Dina arbetsuppgifter innefattar att utföra arbete efter standardiserade dokument, kalibrerings-och valideringsarbete och att styra processer efter givna metoder. Rollen innefattar även ansvarsområden som:
  • Uppdatera SOPar och BP
  • Follow up/CAPA
  • Driva och delta i förbättringsarbete
  • På sikt ev. handleda upplärning
Din profil
För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet av processarbete inom industrin och en kemibakgrund från utbildning och/eller arbete. Om du har arbetat i labb-miljö, har kalibreringsvana och erfarenhet från renrumsarbete är detta ett stort plus, likaså om du har arbetslivserfarenhet av GMP/ISO 9001. Obehindrade kunskaper i svenska språket samt engelska i tal och skrift ser vi som en nödvändighet.

Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och ärlig. Du styr din egen process efter resultat och har lätt att skapa dig en förståelse för flöden. Noggrannhet är av största vikt i vår verksamhet och vi ser därför att du arbetar med god struktur och precision. Att ta ansvar för att avrapportera fel och avvikelser är en självklarhet för dig.

Vårt arbete är beroende av ett tight samarbete kollegor emellan och därför tror vi att du trivs i en sådan miljö och att du är samarbetsinriktad och engagerad!

Vi erbjuder
På Repligen tror vi att din egen personliga utveckling är nyckeln till framgång och vi ser gärna att du växer med oss. Vi sätter stort värde på våra medarbetares kunskap på samma sätt som vi satsar på medarbetarnas hälsa och trivsel. Hos oss får du utvecklas då vi ger dig möjlighet att ta ansvar i projekt som inte nödvändigtvis är kopplat till ditt direkta ansvarsområde.

Vi har högt i tak och en god teamkänsla - tillsammans med vårt positiva och trygga team av kollegor är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig en stimulerande och spännande miljö som gör att du vill bli en del av vår fortsatta framgång.

Vill du bli en del av en företagskultur som prioriterar sina anställda och främjar ett innovativt klimat? Välkommen att ansöka till oss!

Ansökan
Är du redo för ditt nästa steg? Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2020-02-11. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor till relaterat rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Christoffer Hällefors på epost: christoffer.hallefors@roirekrytering.se eller 0702 00 25 90.

Välkommen in med din ansökan!

www.repligen.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga