Repligen · Publicerad 18 feb 2021

Repligen Sweden ABs verksamhet växer och vi fortsätter arbeta mot nya mål! Det går bra för oss och därför vill vi nu utöka vårt team med ytterligare Processoperatörer. Har du intresse för kemi och erfarenhet av processarbete inom industrin? Vill du vara med och tillverka produkter som bidrar till att bota cancer och reumatiska sjukdomar? Varmt välkommen till Repligen Sweden AB i Lund!

Om Repligen Sweden

Repligen Sweden är ett helägt dotterbolag till Repligen Corporation (USA) som tillhandahåller produkter och strategiska tjänster inom Life Science eller Bioteknisk läkemedelsindustri. Vår anläggning finns i S:t Lars parken i Lund där vi har moderna produktions- och laboratorielokaler. Vi tillverkar tillväxtfaktorer och affinitetsligander med hjälp av mikrobiell fermentation. Eftersom våra produkter är kritiska råvaror för våra kunder har vi valt att basera vårt ISO9001/14001 certifierade kvalitetssystem på europeisk GMP. Vi arbetar aktivt med kontinuerliga förbättringar i enlighet med LEAN-filosofin. Vår vision är "Att vara ledande inom tillverkning och innovation av proteiner för en bättre värld" och vår värdegrund (vårt DNA) är flexibilitet, engagemang, samarbete och öppenhet.

Läs mer om oss på: www.repligen.com

Din nya tjänst

Som Processoperatör på Repligen kommer du att ha en betydande roll i arbetet med att tillverka våra produkter. I produktionsavdelning arbetar 50 personer som ansvarar för fermentering, upparbetning, rening och fyllning/frystorkning av företagets produkter. Du kommer att ingå i vår reningslinje där typiska arbetsmoment är rening av protein genom kromatografi och ultrafiltrering samt fyllning av slutprodukt i flaskor. Andra uppgifter kan vara i och ur-packning av kolonner och beredningar av buffertar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är att:
 • Utföra arbete efter standardiserade dokument och att styra processer efter givna metoder.
 • Uppdatera SOPar och Batch Protokoll
 • Follow up/CAPA
Tjänsten innefattar även att driva och delta i förbättringsarbete. Du rapporterar direkt till Gruppchef i produktion .Tjänsten är en heltidsanställning med 5-skiftarbete, vilket innefattar dag, kväll och natt.

Din bakgrund

För att vara framgångsrik i rollen hos oss vill vi att du har:
 • Erfarenhet av processarbete inom industrin
 • Kemibakgrund från utbildning och/eller genom arbete
 • Erfarenhet av reningsprocesser så som kromatografi, mikro- och ultrafiltrering
 • Obehindrade kunskaper i svenska språket samt engelska i tal och skrift
 • En förmåga och möjlighet att arbeta 5-skift
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av:
 • Kalibrering
 • Renrumsarbete
 • Läkemedelsindustrin/Livsmedelsindustrin
 • Enhetsoperationer
 • GMP/ISO 9001
Personliga egenskaper

Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och ärlig. Du styr en del av processen efter resultat och givna ramar. Du ska också ha lätt att skapa dig en förståelse för processflöden. Noggrannhet är av största vikt i vår verksamhet och vi ser därför att du arbetar med god struktur och precision. Att ta ansvar för att avrapportera fel och avvikelser är en självklarhet för dig.

Vårt arbete är beroende av ett tight samarbete kollegor emellan och därför tror vi att du trivs i en sådan miljö och att du är samarbetsinriktad och engagerad!

Vi erbjuder

Det går bra för oss på Repligen Sweden AB och vi kan erbjuda en trygg anställning! Vi är verksamma inom en stabil bransch och vi satsar på att utveckla vår verksamhet. Hos oss är din egen personliga utveckling nyckeln till framgång! Här får du växa och utvecklas då vi ger dig möjlighet att ta eget ansvar.

Vi har en öppen, lättsam och inkluderande atmosfär där vi uppmuntrar till diskussioner mellan både kollegor och chefer. Tillsammans med vårt positiva och trygga team av kollegor är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig en stimulerande och spännande miljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vårt kontor ligger i Lund med smidiga buss- och tågförbindelser. Vi tillämpar självklart kollektivavtal!

Vill du bli en del av en företagskultur som prioriterar sina anställda och tillverkar produkter som har en viktig roll i läkemedelskedjan? Välkommen att ansöka till oss!

Ansökan

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen att ansöka med CV och personligt brev via ansökningsformuläret. Rekryteringen sker löpande, men vi ser gärna att vi mottagit din ansökan senast 17 mars. Vi tar dessvärre inte emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Repligen Sweden AB med Roi Rekrytering. Vid frågor relaterat rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på emilia.westberg@roirekrytering.se

Välkommen in med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga