SJR · Publicerad 17 juni 2021

AR Packaging Systems
Vi är ett ledande Europeiskt förpackningsföretag i stark tillväxt med många kunder som visar stort intresse för våra produkter. Våra förpackningssystem är ett högteknologiskt affärsområde som innefattar både avancerade förpackningslinjer och materialkomponenter till dessa. Med flera stora kundprojekt i fokus söker vi nu en ny engagerad medarbetare som trivs med att arbeta i en organisation med driv och korta beslutsvägar.

Du är en nyfiken, engagerad och analytisk person och stimuleras av att arbeta i en dynamisk och spännande organisation som präglas av en stark teamkänsla. Passar du in i denna beskrivning så kan du vara vår nästa Business Controller!

Om tjänsten
I ditt arbete som Business Controller kommer du ha en central funktion och arbeta nära produktion, supply chain och försäljning vilket ställer krav på en god kommunikativ förmåga och stort intresse för verksamheten. Du kommer att ansvara för att ta fram, analysera och presentera relevanta ekonomiska beslutsunderlag för ledningen samt ta fram och följa upp KPI´er i syfte at kunna förklara verksamheten ur ett ekonomiskt perspektiv. Övriga förekommande uppgifter är bla kostnadsprognoser, produktkalkyler, vidareutveckling av budget och prognosarbete samt delaktighet i månatliga bokslut och annan förekommande finansiell rapportering. Du rapporterar till vår finanschef och ingår i ett team bestående av en redovisningsekonom och en ekonomiassistent.

Din bakgrund

Du har en akademisk examen i ekonomi, gärna med inriktning mot ekonomistyrning. Därutöver ser vi gärna att du har minst 5 års erfarenhet av business controlling samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi förutsätter också att du har en hög kompetens i excel samt erfarenhet från olika affärssystem.

Du som söker
Vi vill hitta rätt person för jobbet och därför lägger vi stor vikt vid det personliga. Vi söker därför dig som är kommunikativ i din natur samtidigt som du är strukturerad och driver ditt arbete framåt. Du är lösningsfokuserad med ett resultatorienterat sinne. Din prestigelöshet gör att du kan jobba både högt och lågt samt tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Du har dessutom en analytisk förmåga som gör att du fångar upp både detaljer och avvikelser. Vidare tror vi att du är en person som trivs med att arbeta i en dynamisk och innovativ organisation, med stundom snabba vändningar.

Att jobba på AR Packaging Systems
Som Business Controller hos oss erbjuder vi en spännande roll med varierande arbetsuppgifter där du får vara med att driva och utveckla företaget framåt. Du kommer att arbeta i en internationell miljö där du verkar i en decentraliserad organisation med hög kompetens och stort engagemang. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något som vi värderar högt!

Ansökan
I denna rekrytering har AR packaging Systems valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Jerleke på 0766-471623. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 210723.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Business Controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 aug 2021
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga