SJR · Publicerad 5 sept 2019

Är du stresstålig och behåller lugnet i situationer där problem uppstår? Har du erfarenhet av arbete som ekonomiassistent samt varit med vid implementering av nytt affärssystem? Läs då vidare om detta utmanande konsultuppdrag hos ett större företag i Lund. Företaget har cirka 250 anställda och sitter i nya och fräscha lokaler i södra Lund. Arbetsmiljön är mycket välkomnande och du kommer sitta i ett öppet kontorslandskap.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att främst ansvara för kundreskontran för det svenska och norska bolaget. Du kommer även hjälpa till med att jaga in och registrera tidrapporter från medarbetare och se till så att tiden rapporteras mot rätt projekt. Företaget kommer under årets slut att implementera ett nytt affärssystem vilket ställer krav på att i rollen som konsult vara behjälplig och stötta upp där det behövs. Tjänsten innebär många interna kontaktytor och du tycker om att verka i en serviceorienterad roll.

Din bakgrund
  • Minst 2 års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent med fokus på kundreskontra
  • Relevant utbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet av arbete med implementering av affärssystem
  • Erfarenhet av arbete i större företag, gärna internationell miljö
  • God kunskap inom Excel
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som är lugn och trygg i din personlighet. Du är van vid att sätta dig in i nya system och har erfarenhet av att ha varit delaktig i implementering av affärssystem. Du tycker om att effektivisera flöden och processer samt har förmågan att ta dig an problem som uppstår i din arbetsvardag.

Övrig information

Uppdragstyp:
Konsultuppdrag heltid


Ort:

Lund
Start:

November
Lön:

Enligt överenskommelse

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Carin Forsén på 0704-715912. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-09-26.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 sept 2019
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga