SJR · Publicerad 1 okt 2019

FordonsData är ett IT-företag och en av de största leverantörerna inom affärssystem och säljstöd för fordonsbranschen i Sverige. Vi utvecklar och säljer affärssystemet Kobra II Fordonssystem samt säljstödet Kobra II Säljstöd och Bilkalkyl. Våra system finns hos över 700 kunder och används av cirka 8000 dagliga användare. Genom att vara modulbaserat får våra kunder ett skalbart system som man kan växa med och som passar både små och stora återförsäljare och verkstäder. Vi är idag drygt 120 medarbetare

FordonsData i Lund söker nu en erfaren och affärsdriven HR Business Partner. Som HRBP kommer du att arbeta med HR- och personalfrågor ur ett brett perspektiv. FordonsData befinner sig i ständig utveckling där HR funktionens strategiska och operativa arbete är mycket viktigt vilket gör att din HR kompetens och insats kommer bli betydande i företagets fortsatta tillväxt. FordonsData erbjuder en dynamisk och trivsam arbetsmiljö med daglig närhet till dina kollegor.

Tjänsten

I rollen som HRBP ansvarar du för samtliga HR processer, allt från employer branding, rekrytering och utveckling av medarbetare till att driva processer som årlig medarbetarundersökning, medarbetarsamtal, kulturarbete och lönerevision. Du ansvarar för det systematiska arbetsmiljöarbetet inklusive att aktivt arbeta med frågor som rör hälsa och välmående.

Du kommer att driva samtliga HR processer såväl strategiskt som operativt och för att lyckas i rollen är det viktigt att du driver arbetet i enlighet med företagets, värderingar, affärsidé och vision med både medarbetaren och affären i fokus.

Du är väl insatt i företagets organisatoriska utmaningar och du driver proaktivt utvecklingsarbete. En del i tjänsten är också att coacha och stötta chefer i deras ledarroll, deras personalärenden och övriga utmaningar. Rollen ingår och är en viktig funktion i ledningsgruppen.


Kvalifikationer och personlighet


Du är van vid att driva förändring och utveckling inom HR. Om du har tidigare erfarenhet av att tillhöra en ledningsgrupp är det meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta med konsultativt chefsstöd och trivs med detta. Goda kunskaper och stort intresse för arbetsmiljö och arbetsrätt ser vi som en självklarhet. Vi söker dig som har en högskoleexamen med inriktning mot personal och beteendevetenskap eller motsvarande. Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av liknande roller.

För att lyckas i rollen bör du vara affärsmässig och professionell. Du nätverkar gärna och är duktig på att skapa goda relationer. Du tar gärna egna initiativ och är en drivande person. Utöver ovanstående tror vi att du är modig, prestigelös och bidrar till en god stämning. Det är viktigt att du kan relatera till FordonsDatas kultur; Glädje, Tillsammans och Affärsmässig.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och din arbetsplats är på kontoret i Lund. Du rapporterar till Ekonomi/administrativchef . Till din hjälp har du även en HR assistent.

Ansökan
I denna rekrytering har FordonsData valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Hötzel på 076-6471622. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 20191020.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Engagerad HR Business Partner
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov 2019
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga