SJR · Publicerad 5 juni

Är du en kvalificerad redovisningsekonom och har erfarenhet av SSC och större internationella bolag? Då ska du titta hit! Vi jobbar för tillfället med ett spännande uppdrag där det för rätt kandidat finns stora möjligheter att rekryteras över till kunden efter en tid.

Vi söker dig som är senior och trygg i din arbetsroll. Du har god inblick i allt från löpande redovisning till bokslut och du är van att arbeta mot olika länder. Du är självgående och har inga problem att hugga i där det behövs, stort som smått. Du har god förståelse för rutiner och redovisning i storbolag och att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Som person är du ambitiös och du har en ödmjuk och positiv inställning som gärna smittar av sig. Du är ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Teamwork och ett nära samarbete med kollegor är något du drivs av.

Du kommer att ingå i ett trevligt redovisningsteam som sitter i fina lokaler i Lund.

Lämplig bakgrund
Du är civilekonom, eller har liknande utbildning, med minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Koncernspråket är engelska och goda kunskaper i Excel är viktigt.

Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Cathrine Wiberg på 040-665 51 09.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 juli
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga