SJR · Publicerad 16 feb

Har erfarenhet av att arbeta med reskontra? Trivs du i en varierad roll där du får arbeta med både ekonomi och administration? Låter detta som något för dig? - sök då tjänsten redan idag! Vi söker just nu en ekonomiassistent för vår kunds räkning, ett attraktivt bolag i Lund. Du kommer att arbeta i en bred roll där du självständigt kommer driva dina arbetsuppgifter. Uppdraget är på heltid i 6 månader, med chans till överrekrytering för rätt person.

Arbetsuppgifter
  • Reskontra
  • Kontering
  • HR-administration
Lämplig bakgrund

Du har någon form av ekonomisk utbildning alternativt arbetserfarenhet som bedöms likvärdig. Du har tidigare arbetat som ekonomiassistent och har erfarenhet av att vara självständig i ditt arbete. Har du erfarenhet av HR-administration ses detta som meriterande. Vidare är du flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Din personlighet

Som person är du trygg och självgående i rollen som ekonomiassistent, samtidigt som du är en lagspelare som gärna hjälper dina kollegor. Du är noggrann, prestigelös och problemlösande. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och har förmåga att lösa dina arbetsuppgifter systematiskt samt trivs med att ha många bollar i luften samtidigt.

Din ansökan

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Skicka då in din ansökan omgående till oss via vår hemsida då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Caroline Ruscic på 0766-47 16 19.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 mars
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent