Schneider Electric · Publicerad 6 dec

BMS-säljare/Affärsutvecklare till Schneider-Electric i Lund

Vi söker en ny driven Säljare till oss i Lund. Du kommer att arbeta med marknadens ledande system- och tjänsteportfölj inom byggnadsautomation och säkerhet för befintliga fastigheter och nya fastighetsprojekt i regionenI vårt drivna gäng med hög laganda kommer du vara en betydelsefull spelare.

Varför ska du jobba på Schneider?
Schneider-Electric är en av världens största aktörer med marknadsledande position inom energi, automation och säkerhet. Vi är passionerade över att få människor att växa där "People first" är ett viktigt ledord för oss. Vi vill att du ska kunna ha balans mellan arbete och privatliv och kunna bedriva ditt arbete självständigt under ansvar. Du kommer att vara en viktig del av företaget och får möjlighet att påverka en spännande tillväxtresa med många intressanta utvecklingsmöjligheter.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara mycket kundorienterad, drivas av att göra affärer och jobba mot tydliga mål. Eftersom relationer är en central del i ditt uppdrag, ser vi att du är en driven, lyhörd och samarbetsvillig person. Eftersom du har stark social förmåga skapar du med lätthet förtroende hos de du möter.

Dina ansvarsområden
Du kommer att erbjuda Schneider Electrics lösningar i nära samarbete med kollegor från ditt eget affärsområde – EcoBuilding. Vår breda portfölj av produkter och lösningar innebär dessutom att du kommer arbeta tätt ihop med kollegor ifrån dina närliggande affärsområden. Du kommer främst att arbeta mot fastighetsbolag inom området fastighetsautomation och energi.

Vi söker dig som har god erfarenhet av försäljning och kan bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Du får gärna ha teknisk förståelse men ska ej dyka ner i tekniska detaljer, det har vi andra kompetenta medarbetare som hjälper dig med. Har du jobbat mot fastighetsägare, landsting eller kommuner ser vi det som ett stort plus. Körkort är ett krav då tjänsten innefattar resor.

Har du frågor om tjänsten och vill veta mer om vad den innebär, kontakta Sales Manager Robert Flinth 010-4782505,vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Anna Sevenheim, Talent Acquisition Specialist 010-478 23 90Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Schneider Electric kallar vi det Life Is ON, läs mer på www.schneider-electric.se/jobb

Primär plats:
Lund
Arbetstid:
Heltid
Datum för borttagande:
Pågående
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 feb
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning