Stretch HR · Publicerad 24 juni 2020

Vi söker nu för kunds räkning en Affärsinriktad operativ Platschef till ett väletablerat medicintekniskt bolag i Skåne. Bolaget är idag ett av de ledande företagen på marknaden inom sitt segment, som nu fortsätter att utvecklas och expanderar sin verksamhet.

Du kommer att ansvara för hela verksamheten såväl operativt som strategiskt och rapporterar direkt till styrelsen och ägarna. I den här rollen är det viktigt att du är den som leder den strategiska affärsutvecklingen men också tar ledningen i den dagliga operativa verksamheten. Att strategiskt utveckla företagets affärer innebär bland annat att tänka nytt, finna nya vägar och intressanta medicintekniska produkter som passar in i förtagets produktportfölj. Eftersom detta är ett mindre bolag så krävs det att alla hjälps åt och är beredda att kavla upp ärmarna samt villiga att arbeta med såväl stort som smått. För oss är det en självklarhet att alla räknas och att tillsammans leverera den bästa servicen till kunder och användare.

Som ledare behöver du vara både affärsdriven och motiveras av att arbeta tillsammans med människor som antingen arbetar inom vården, inköpare, patientgrupper eller våra användare. Företaget är idag ett mycket framgångsrikt bolag och som chef för verksamheten kommer du därmed vara ytterst ansvarig för fortsatt gynnsam utveckling.

Du som söker tjänsten bör ha en akademisk examen inom ekonomi, marknadsföring eller liknande och har en stark kommersiell drivkraft. Du har erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling, kan leda och motivera personal samt har arbetat inom medicinteknisk bransch eller läkemedelsbranschen (dock inget krav) eller verksamheter där långsiktiga relationer, komplexa införsäljningsprocesser och offentlig upphandling hör till vardagen.

Vi söker dig som;
  • är en stark och driven ledare med strategiskt affärssinne
  • är en duktig kommunikatör som varsamt bygger och utvecklar långsiktiga relationer
  • sätter laget före jaget, är prestigelös och har stor samarbetsförmåga
  • är driven, initiativtagande, dynamisk och entusiastisk
  • behärskar engelska flytande i tal och skrift
Du är välkommen att skicka in din ansökan omgående och senast den 16:e juli. Vi kommer att hantera ansökningar löpande så vänta inte till sista ansökningsdatum med att skicka in din CV och ansökan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på STRETCHHR, Monika Kumlin Larsson 0706-291853.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 aug 2020
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga