Sydvatten AB · Publicerad 17 juni 2021

Nu söker vi en driftreparatör till Vombverkets yttre ledningsnät för dricksvattnet.

Inom de närmaste 10 åren kommer Vombverket att genomgå en kraftig utbyggnad. Detta kommer att beröra samtliga av verkets produktionsdelar såsom ny råvattenledning, vattentäktreglering, nya produktionslinjer, UV-behandling, ny distributionsledning inkl. reservoarer samt renovering av befintliga ledningsnät.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, medborgarfokus, produkt- och verksamhetsutveckling samt vara en attraktiv arbetsgivare. Du får goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. God gemenskap med många olika aktiviteter både på och efter arbetstid förekommer. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som medarbetare på Sydvattens ledningsnät är du en del av processen från planering till genomförande. Du kommer både självständigt och i grupp arbeta med reparation, underhåll och förnyelsearbete på ledningsnätet för dricksvatten. Arbetet innebär bland annat mekaniska VA, bygg- och anläggningsmoment samt avstängning och driftsättning vid underhåll på våra ledningssträckor. I arbetsrollen ingår även markägar-, kund- och leverantörskontakter. Beredskap kan i framtiden komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning eller erfarenhet inom anläggning / vatten och avlopp / industri och process, eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Då du bland annat kommer att arbeta i underhålls- och stödsystem krävs det att du har en administrativ förmåga och datavana.
Körkort klass B är ett krav.

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper, såsom b l a driv och engagemang att lära dig det nya arbetet. Som person är du positiv, ansvarstagande och handlingskraftig. Du tilltalas av att arbeta utomhus och med kroppen.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Anställning vid Sydvatten AB är säkerhetsklassad varvid en registerkontroll kommer att utföras innan anställning.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta underhållschef Peter Alm, tfn 010-51 51 004. Under sommarperioden kan tillgängligheten vara begränsad.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Sydvatten AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2021-08-16. Löpande urval kan komma att ske.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sydvatten AB är ett kommunägt företag som producerar dricksvatten till 900 000 invånare i västra Skåne. Bolaget bildades 1966 och är i dag en av Sveriges största dricksvattenproducenter. Sydvatten äger och driver Bolmentunneln, de två vattenverken Ringsjöverket och Vombverket samt huvudledningssystemet för distributionen av dricksvatten. Genom samarbetet i Sydvatten kan de 17 delägarkommunerna garantera sina invånare, skolor, sjukhus och företag en säker, hållbar och kostnadseffektiv dricksvattenförsörjning.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga