Syntach AB · Publicerad 21 sept

Syntach AB är ett medicintekniskt företag som utvecklar ett aktivt hjärtimplantat som förbättrar och förlänger livet för människor med hjärtsvikt. Hjärtsvikt är västvärldens vanligaste dödsorsak, 1,5% av populationen lider av åkomman och 10% av de som är äldre än 70 år. Det är få personer som överlever hjärtsvikt och i de mer allvarliga fallen är det ca hälften som dör inom ett år. I första hand behöver dessa personer ett nytt hjärta men då det är brist på donerade hjärtan är möjligheten för denna behandling begränsad. Av denna orsak behövs det fler alternativ och Syntach utvecklar därför en unik produkt som skiljer sig från de som finns på marknaden.

Om rollen:


Som MedTech Ingenjör i detta spännande produktutvecklingsprojekt blir du del av ett dynamisk och engagerat Lundateam på för tillfället ca 7 personer. Teamet samarbetar och involverar dessutom ett antal konsulter från främst Tyskland, Schweiz och USA. Du rapporterar till CE Embedded systems i Lund där du också har din ursprungliga arbetsplats. Vi söker två personer till teamet.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet från medicinteknik och helst hjärt- eller andra implantat och klassIII-produkter. Du har troligtvis en civil-/ eller högskoleingenjörsutbildning inom datateknik, elektroteknik eller motsvarande. Din förståelse för komplexiteten av hård- och mjukvaruutveckling inom det medicintekniska fältet är god. Har du en mix eller bara mjuk- eller hårdvara så är du aktuell för rollen.

Det är meriterande om du tidigare jobbat i ett litet/startupföretag och talar tyska.

Du är en samarbetsorienterad och flexibel person som trivs i en dynamisk och föränderlig miljö. Du drivs av att dina erfarenheter och kompetenser räddar människors liv samt har ett genuint intresse för branschen.

Kontaktperson

Tycker du att detta låter intressant? Sök då tjänsten genom att maila en ansökan och uppdaterat CV till katti@findersfee.se Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Har du frågor kan du kontakta FindersFee, rekryteringskonsult Katti Valizadeh, tel 040-403038 eller katti@findersfee.se alternativt Maria Boström Executive Search konsult tel 040-301026 eller maria@findersfee.se

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar på ett tids- och kostnadseffektivt sätt genom rekommendationsbaserad rekrytering.

FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar genom att addera ett rekommendationsbaserat kandidatnätverk för rekrytering och Executive Search av chefer och specialister. Vår kandidatbas bygger på att någon Finder lämnar personliga rekommendationer av en kandidat för nuvarande eller framtida rekryteringsbehov. För detta erhåller dessa Finders en FindersFee för en rekommendation som leder till lyckat resultat och slutförd rekrytering. Tillsammans skapar FindersFee och våra Finders ett snabbare tempo, effektivare processer och träffsäkrare urval i varje rekrytering. Varmt välkommen till oss på FindersFee som Finder, kandidat, samarbetspartner eller kund. Bra kontakter ska alltid löna sig!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga