Telair International · Publicerad 6 aug 2019

Mero söker nu en kvalitetschef till Telair International i Lund. Bolaget är verksamt inom flygplansindustrin och som anställd får du chansen att fortsätta din karriär i en utmanande roll i en organisation som jobbar för att utveckla sina medarbetare. Låter detta intressant? Ansök om tjänsten redan idag, urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som kvalitetschef på Telair International får du en nyckelposition med ansvar över organisationens kvalitetsarbete. Du blir erbjuden en mycket viktig och intressant roll där struktur, ordning och reda är några av grundstenarna för att kunna axla rollen. Ansvaret ligger i att säkerställa att organisationen möter flygbranschens högt ställda regelverk, lagar och förordningar, en ekvation som även ska balansera med en fortsatt smidig, effektiv och säker verksamhet.

Du har ett nära samarbete med Operations Manager och rollen innebär mycket kontakt med ex leverantörer och Transportstyrelsen. Du ingår i organisationens ledningsgrupp och reser vanligtvis ett par dagar i månaden. Som anställd på Telair får du arbeta i en roll med stort ansvar som delegeras med frihet i ett företag som satsar på att utveckla sin personal.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvar över att organisationens arbete sker enligt rådande lagar, regelverk och certifieringar (AS9100, EASA Part 21, EASA Part 145)
  • Externa och interna auditeringar
  • Avvikelse- och kvalitetsrapportering
  • Förberedelser inför organisationens egna granskningar
  • Ansvar över organisationens handböcker
  • Planering och genomförande av regelbundna revisioner
Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för kvalitet och som vill arbeta i en utmanande och spännande tjänst på Telair International. I ditt arbete är du självgående och du trivs med att arbeta i en roll där struktur, ordning och noggrannhet har hög prioritet. Du arbetar lösningsorienterat och har en god förmåga att kunna se saker ur ett helhetsperspektiv. Slutligen söker vi dig som har en hög social kompetens och som är duktig på att förmedla vikten av att följa de rutiner som implementeras i verksamheten.

Krav
  • Erfarenhet av en liknande roll alternativt som ex flygtekniker
  • Erfarenhet från flyg-, livsmedel- eller läkemedelbranschen
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Om företaget

Telair International AB är ett helägt dotterbolag till Telair International som ingår i Transdigm Group Inc. Företaget är kreativt och spännande med hög innovationsnivå. Företaget är världsledande inom ombordutrustning för bagagehantering på flygplan och levererar direkt till Boeing och Airbus samt flygbolag över hela världen. Med ett trettiotal medarbetare utvecklar, marknadsför och producerar vi Cargo Loading Systems som används inom luftfarten. Arbetsfältet är mycket internationellt. De har höga krav på kvalitet och är certifierade av såväl svenska som utländska luftfartsmyndigheter samt Boeing och Airbus.

Villkor

Arbetstider: Dagtid.
Omfattning: Heltid.
Ort: Lund.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt 2019
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga