Veolia Water Technologies · Publicerad 19 feb

Vill du arbeta som ekonomiassistent på ett internationellt företag? Sök då uppdraget inom kundreskontra på Veolia i Lund!

Här finns chansen för dig med ett intresse för ekonomi och som är tillgänglig omgående att arbeta med kundreskontra på Veolia Water Technologies i Lund. Vårt Shared Service Center behöver nu förstärkning med en konsult som kommer att arbeta med bland annat kundfakturor, bokföring av inbetalningar och månadsvisa avstämningar. Du får här möjlighet att bli del av ett samarbetsinriktat team som tar ansvar för att leverera inom sina ansvarsområden samtidigt som man tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Genom att jobba som konsult via TNG får du chansen att jobba på Veolia Water Technologies, ett spännande och internationellt företag med placering i Lund. Veolias tekniska lösningar bidrar till renare vatten och därmed också en renare värld.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av oss på TNG och uthyrd till Veolia Water Technologies. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå under 4 månader, men kan komma att förlängas. För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Fakturera kunder - manuella fakturor, förskottsfakturor och servicefakturor
  • Bokföra kundinbetalningar och vissa leverantörsbetalningar
  • Skicka betalningspåminnelser
  • Månadsvis avstämma kundreskontra
  • Månadsvis valutajustera kundfordringar
  • Ansvarig för inkorgen för kundfakturor
  • Vid behov stötta andra i teamet med ekonomiinriktade uppgifter
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta hos Veolia Water Technologies i Lund (Norra Fäladen). Vi sitter i moderna lokaler med goda pendlingsmöjligheter. Uppdraget är på heltid (40h/v) och arbetstiderna är kl. 08-17, men viss möjlighet till flexibilitet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med ett intresse för ekonomi och som har en erfarenhet av kontering av fakturor. Det är meriterande om du har erfarenhet av kundreskontra, liksom om du har arbetat på ett internationellt företag. Har du sedan tidigare erfarenhet av bokföring av olika typer av moms (så som exportmoms, byggmoms etc) ses även det som meriterande. Du bör ha god datorvana då du kommer att arbeta i flera system samtidigt och då du kommer att arbeta i Google Sheets så söker vi dig som har erfarenhet av det eller Excel. Har du erfarenhet av JD Edwards och/eller Navision är det meriterande. Då vi internt och externt kommunicerar på både svenska och engelska söker vid dig med goda kunskaper i båda språken.

Som person söker vi dig med ett strukturerat och noggrant arbetssätt då du kommer att arbeta mot deadlines och då vi eftersträvar att faktureringen blir så korrekt som möjligt. Då vi ingår i ett shared service center och har ett serviceinriktat förhållningssätt är det av vikt att du är serviceorienterad. Eftersom det kan bli arbetstoppar med något högre arbetsbelastning, så som vid bokslut, så söker vi dig som har en god förmåga att hantera mer pressande situationer.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 feb
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga