Vilokan Sweden AB · Publicerad 11 nov 2019

Styr- och Reglertekniker till Vilokan

Efterfrågan på våra produkter växer och vi i takt med den! Vilokan Recycling Tech startar nu ett nytt kontor i Lund och det här är nu en unik chans för dig att komma med och arbeta i ett expansivt och framgångsrikt miljöteknikföretag med något riktigt viktigt - att ge omvärlden en bättre och hållbar miljö!

Vatten är en livsnödvändig råvara för liv på jorden och därför har Vilokan under flera decennier utvecklat teknologin med helt slutna renings och återvinningssystem då den nuvarande vattenreningstekniken i de flesta fall inte är framtidssäkrad och hållbar. Vilokan Recycling Tech utvecklar, tillverkar, marknadsför samt säljer kompletta funktioner och system för separation, rening och återvinning av vatten och lösningsmedel för industri och offentlig sektor.

Din Roll
Som Styr- och reglertekniker hos oss på Vilokan har du en betydande roll i arbetet med att leverera nyckelfärdiga vattenreningssystem till Vilokans kunder. I rollen som styr-och reglertekniker kommer du att bland annat att arbeta med driftsättning, tillsyn, felsökning av våra kunders vattenreningssystem och dess centrala PLC. Du kommer att ingå i ett projektteam där du rapporterar direkt till ansvarig projektledare samt ha ett nära samarbete med övriga kollegor i projektteamet. Ditt huvudsakliga ansvar inträder i samband med driftsättning av systemen men du kommer ha en betydande roll redan från projektets start. I framtiden kommer du även vara delaktig i att planera och utföra utbildningar hos kunden samt samordna resurser internt relaterat exempelvis service.

Du kommer bl. a. arbeta med att:
  • Driftsättning tillsammans med ansvarig Projektledare
  • Förebyggande i underhållsarbete
  • Stötta våra servicetekniker på distans i frågor rörande drift och PLC
  • Fungera som rådgivande part internt inom ditt specialistområde
Våra kunder finns i dagsläget till 80% i Sverige men vi satsar internationellt - din roll och dina kunder kommer med tiden få en mer internationell prägel. Du utgår från vårt kontor i Lund men du tillbringar en del tid ute hos våra kunder, särskilt i samband med driftsättning. Uppskattningsvis innebär rollen cirka 50-60 resdagar per år där det förekommer övernattningar.

Vi Erbjuder
Vi erbjuder en möjlighet att få vara vid uppstarten av vårt Lundkontor och Vilokans fortsatta expansion! Det finns stor möjlighet till personlig utveckling och möjlighet att växa i takt med bolaget.

Vi tillämpar tillsvidareanställning, i tjänsten ingår även tjänstebil.

Din profil
Som styr- och reglertekniker kommer du att vara delaktig i flertal projekt parallellt. Du är involverad i samtalet med både nya och återkommande kunder vilket förutsätter att du trivs med kundkontakt. Då vi är ett relativt litet bolag som präglas av god sammanhållning och bra samarbete är det viktigt att du, liksom företagets övriga medarbetare, har en flexibel och prestigelös inställning till arbetet. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare har ett intresse för att utveckla samarbetet med våra kunder och förstår vikten av en hög servicenivå och en god kundrelation.

Kvalifikationer:
  • Erfarenhet av, eller utbildning inom Styr- och Reglertekniker eller motsvarande
  • Grundläggande elkunskap - behörighet är meriterande men inte ett krav
  • Erfarenhet av, eller utbildning inom PLC- programmering
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska - såväl muntligt som skriftligt
För oss är det inte viktigast vad du har för utbildning - vi värdesätter din erfarenhet och din kunskap!


Ansök

Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227.


Om Vilokan

Vilokan Recycling Tech AB är en del av Vilokan Group. Vi tillverkar, marknadsför och säljer system för separation och rening av vatten och lösningsmedel för industri och offentlig sektor. Ett helt slutet system är ofta balanserat och på sikt det mest fördelaktiga för både miljön och ekonomin. Kompetens och erfarenhet är en förutsättning för effektiv rening och återvinning.

Vilokan Group vill vara branschens förstahandsval när det gäller rening och återvinning. Vi ser oss som en viktig del av branschens verksamhet med målet att lösa industrins komplexa renings- och återvinningsbehov. Vilokan Group har mer än 30 års erfarenhet och erbjuder ekonomisk, miljömässigt hållbar teknik och service till företag på en global marknad. Huvudkontoret ligger i Sverige. Skandinavien, som är en föregångare i vattenbehandlingspolitik och miljömedvetenhet är vår hemmabas och är en del stor av vårt arv. Strikta regler, ett hårt klimat och krävande kunder har drivit oss kontinuerligt till innovativa lösningar.

Besök gärna www.vilokan.com för mer information om oss och våra produkter och se gärna filmen från vår Anläggning på Arlanda Flygplats.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga