PREEM AB · Publicerad Igår 16:03

Är du en driven och kommunikativ inköpare med flera års erfarenhet? Drivs du av att leda och slutföra affärsprocesser? Att få vara delaktig i processen från anbudsförfrågan till avtal? Då har vi rollen för dig!

Jobba för framtiden redan idag
I dina arbetsuppgifter ingår det att:
  • Utforma inköpsstrategier för aktuellt produktområde.
  • Upphandla tjänster, entreprenader och material inom ditt område.
  • Etablera hållbara interna och externa relationer.
  • Tillsammans med berörda verksamhetsföreträdare hantera anbudsförfarande, för att uppnå den för företaget totalekonomiskt bästa lösningen samt upprätta avtal/beställning enligt givna mallar.
  • Inom ditt område utföra leverantörsbedömningar, som stödjer företagets strategier samt ansvara för leverantörsbasen.
  • Delta i tvärfunktionella arbetsgrupper och därmed genom kontinuerligt arbete och ansvar säkerställa ändamålsenlig leverantörsbas som möter företagets längre såsom kortare behov.
  • Informera och samverka med berörda verksamhetsrepresentanter.
  • Mäta och följa upp mätetal för produktområdet, samt prioritera uppgifter så att de möter övergripande mål.
  • Omvärldsbevakning inom egna produktområdet, så som marknads- och produktkännedom samt utveckling inom området.
Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. Här får du frihet under ansvar och ofta chansen att vara med under hela processer - från början till slut. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering Preemraff Lysekil. Resor mellan våra två raffinaderier i Göteborg och Lysekil är vanligt förekommande. Du kommer vara en utav 10 inköpare där samarbete är en viktig del av vardagen.

Har du den här bakgrunden?
Du som söker bör ha en universitets- eller högskoleutbildning. Lämplig inriktning kan vara inom ekonomi, inköp, teknik eller juridik.
Vi vill att du som söker tjänsten har gedigen erfarenhet av inköpsarbete, upphandling av tjänster och har god förhandlingsvana. Om du har erfarenhet av petrokemi/processindustri och/eller internationell upphandling är detta meriterande.
Du har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Då vi arbetar i flera olika datasystem bör du ha vana att arbeta i PC miljö med samtliga Office program.


Är det här du?

Vi ser att du som person har mycket god samarbetsförmåga. Har förmåga att skapa goda kontakter och kommunicerar på ett professionellt och tydligt sätt. Du har hög moral och affärsetiskt tänkande, och vill alltid hitta den bästa lösningen för Preem. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Ta reda på mer!

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Madelene Ekvall, Inköpschef Preemraff på tel: 010-450 42 23. Skicka in din ansökan snarast, dock senast den 11 november 2018.
Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Facklig kontaktperson: https://www.preem.se/om-preem/karriar/lediga-tjanster/fackliga-kontaktpersoner

#LI
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 nov
Ort
Lysekil
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga