Trafikverket · Publicerad 23 apr 2021

Att vara en pålitlig och professionell leverantör av varvstjänster och att utveckla verksamheten efter kundernas önskemål, det är huvudinriktningen för Fridhems varv. Vi erbjuder i första hand våra tjänster till statliga rederier. Vår mångåriga erfarenhet av underhållsarbeten på vägfärjorna har gett en säker specialistkompetens inom en rad marintekniska områden. Fridhems varv är en fristående enhet inom Färjerederiets verksamhet och drivs i bolagsliknande form. Varvet har sin verksamhet i Lysekil, på Härke slip vid Storsjön i Jämtland samt i Huskvarna docka.

Arbetsuppgifter
Är du sugen på att arbeta med spännande arbetsuppgifter i en vacker marin miljö? Då har vi rätt tjänst för dig.

Just nu söker vi reparatörer till vår verkstad för att stärka upp vår leverans till våra kunder. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att utföra underhåll och reparationer av Färjerederiets vägfärjor.

Arbetet sker både på Fridhems varv i Lysekil och ute på Färjerederiets färjeleder så det förekommer resande i tjänsten och övernattningar på annan ort kan förekomma.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är samarbetsorienterad, ansvarstagande, lösningsorienterad, naturligt positiv och nyfiken.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning teknik
  • talar och skriver svenska obehindrat.
  • har körkort för personbil
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av fartygsunderhåll
  • har erfarenhet av motorreparation, svets- och/eller plåtarbeten
  • har erfarenhet av transmissioner, kuggväxlar och/eller hydraulik
  • har ytterligare körkortsbehörigheter utöver personbil
De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör.

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Trafikverkets färjerederi är du med och bidrar till att 22 miljoner personresor och 13 miljoner fordonstransporter varje år sker så effektivt, hållbart och säkert som möjligt. Trafikverkets färjerederi är Sveriges största rederi med runt 70 vägfärjor som trafikerar över 40 färjeleder. När vattnet fryser i de norra delarna av vårt land ansvarar vi även för drift och underhåll av isvägar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2021-05-13

Upplysningar

Verkstadschef Anders Fjällmyr
0101230814

SEKO Åke Ottosson
0101242839

ST Stefan Sörensson
0101232867

SACO Kenneth Toresson
0101238036
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 maj 2021
Ort
Lysekil
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
3
Underkategori
Reperatör

Inga fler liknande jobb tillgängliga