AAK AB · Publicerad 29 mars 2021

Söker du en förändring? Trivs du i din nuvarande roll som redovisningsekonom men vill komma till en ny miljö? AAK erbjuder en positiv miljö som präglas av ett trevligt och välkomnande arbetsklimat i en spännande internationell atmosfär.

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med operativt redovisningsarbete men också med förbättringsprocesser inom redovisningsområdet. Du kommer att ingå i ett familjärt team bestående av åtta medarbetare.

Dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter:
  • Ansvara för moderbolagets löpande redovisning och rapportering, budget samt årsredovisning och deklaration.
  • Rapportering i Aaro
  • Moms
  • Kontaktperson revisorer
  • Koncernfakturering
  • Fakturahantering (registrering, kontering och betalning)
Din placeringsort kommer att vara i Malmö och du kommer att rapportera till Director Financial Control & Tax. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem är du?
Vi söker dig som har en ekonomisk grundutbildning (högskola/universitet, KY eller liknande). Vi ser gärna att du har minst 5-10 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och att du känner dig trygg i din roll som redovisningsekonom. Du har goda kunskaper i något större affärssystem och i Excel. Koncernspråket är engelska och du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person tar du stort ansvar för vad du presterar. Du är noggrann, strukturerad, rationell och konsekvent. Du är van vid och kan hantera deadlines för rapportering och har ett stort fokus på mål och kvalitet. Du är engagerad och prestigelös och beredd att hugga i när det behövs.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar AAK med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se alternativt Johanna Andersson på 0706-555730 eller johanna.andersson@mpya.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AAK utvecklar och erbjuder vegetabiliska oljor av hög förädlingsgrad i nära samarbete med våra kunder, för att på så sätt skapa förutsättningar för bestående affärsresultat. Detta åstadkommer vi genom vår djupgående expertis inom oljor och fetter i livsmedelsapplikationer, vårt stora utbud av råvaror samt vår breda processkapacitet. Vår unika kundgemensamma produktutveckling kombinerar våra kunders kompetens och kunskap med våra egna kapaciteter och synsätt. Det ger oss möjlighet att utveckla lösningar på kundspecifika behov inom många industrier - däribland choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, barnmat, foodservice och kosmetik.

Vår beprövade expertis är baserad på mer än 140 års erfarenhet inom oljor och fetter. Vårt huvudkontor finns i Malmö. AAK har fler än 20 produktions- och kundanpassningsanläggningar, försäljningskontor i fler än 25 länder och fler än 3.800 anställda som arbetar engagerat med att skapa innovativa och värdeskapande lösningar för våra kunder.

We are AAK - The Co-Development Company
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga