ALT Hiss AB · Publicerad 25 okt 2021

Vi söker självgående servicetekniker till Region Skåne med placering i Malmö/Helsingborg

Tjänsten innebär att du utför förebyggande underhåll, reparationer och även viss modernisering på hissar, rulltrappor och portar. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för regionen och du har i detta arbetslaget egna hissar som just du ansvarar för. Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga.

Då felsökning och reparationer är en del av arbetet behöver du elkunskap och även en känsla för hur mekaniska komponenter arbetar och samverkar, hisserfarenhet är förstås meriterande. Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil. Jour ligger i tjänsten med en vecka per tillfälle.

Ett friare arbete under ansvar är svårt att hitta!
Känns det rätt att fortsätta karriären i ett expansivt företag med personalen som största tillgång för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan via Ansök Nu, vi har inget sista datum utan avgör när rätt sökande hörts av!

Om du vill veta mer, kontakta vår servicearbetsledare Marco Olsson, marco.olsson@alt.se alternativt tel 040-630 72 56 eller Regionchef Nicklas Nilsson, nicklas.nilsson@alt.se alternativt 040-630 72 52

Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar.

Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är en av våra största tillgångar!

Ort: Malmö/Helsingborg
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Verksamhetsområde: Servicetekniker, fältverksamhet
Hemsida: www.alt.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ALT Hiss är ett fåmansbolag med rötterna i djupaste Småland som 2019 firade 25-årsjubileum. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram. Eftermarknaden är ett viktigt ben i vår verksamhet och vi växer stadigt inom det området, med en omsättning i koncernen nära 300 milj och över hundra arbetskamrater har du en back up och inte minst en röst få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag!
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från ALT Hiss AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga