ATS-Finans AB · Publicerad Igår 11:15

Vi söker dig som vill arbeta i en utvecklande och utmanande roll med fokus på finansiell kommunikation!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en omväxlande roll inom finansiell kommunikation och corporate finance. Du blir del av ett team med erfarna kollegor inom aktiemarknadskommunikation, emissionstjänster, corporate finance samt back office där vi tillsammans ansvarar för våra kunder och våra leveranser.

Du kommer att ha en central roll i framställande och granskning av prospekt, pressreleaser, investeringsmemorandum, delårsrapporter, avtal och diverse andra finansiella dokument.

Du kommer att arbeta nära våra kundbolag såväl inför som efter notering. Du kommer att få en god introduktion, genomgå interna och externa utbildningar och lära dig samtliga delar av vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, finans, kommunikation eller juridik och ett intresse för aktiemarknaden. Du är mycket duktig på att kommunicera i skrift samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Det är särskilt meriterande ifall du tidigare har skrivit finansiella och/eller aktiemarknadsrelaterade texter på engelska.
Du har minst två års arbetslivserfarenhet som finansiell kommunikatör och söker en roll med varierande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, målmedveten, lösningsorienterad, nyskapande och kreativ. Du har en mycket hög arbetsmoral, är noggrann och trivs med att arbeta detaljorienterat. Du är social och förtroendeingivande, har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer och ser dig själv som en lagspelare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga