Academic Work · Publicerad 30 juni 2021

Har du ett stort intresse för energibranschen och vill ta chansen att bli en del av E.ON Anslutning? Tycker du det är kul att ha kontakt med mycket människor samtidigt som du även arbetar i SAP och ser till att dokumentation utförs korrekt? Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker Anslutningstekniker till E.ON i Malmö. E.ON Energidistribution ska byta ut drygt 1 miljon elmätare för att möta nya myndighetskrav. För att lyckas med detta har de sedan 2017 ett program, LemonTree, som hittills arbetat med strategiska förberedelser, systemdesign och upphandling av mätare, insamlingssystem samt installationstjänsten. De är nu igång med uppstarten av själva utrullningsprojektet och söker personer som kan hjälpa till att genomföra projektet på bästa sätt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget eller anställd direkt av E.ON, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

E.ON arbetar ständigt för att vara ledande i arbetet för en bättre miljö och skriver Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart.

Arbetsuppgifter

Som Anslutningstekniker kommer du tillhöra back office-supporten i teamet för LemonTree eller till teamet Anslutning. Du kommer att hantera de felkoder som framkommer i samband med att teknikerna skall byta mätare på plats hos kunder. Utifrån felkod ska du som Anslutningstekniker utreda och undanröja hindret och på så sätt möjliggöra ett mätarbyte. I detta arbete har du en central roll med många kontaktytor både internt på E.ON och externt mot kunder och installatörer.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för el och som nu vill utvecklas vidare. Kanske har du också en elbakgrund, och vill utvecklas vidare inom energibranschen. Ambition och driv är två nycklar för att du ska lyckas i din roll på E.ON. Här är en chans för dig som vill få en stor inblick i E.ON och lära dig mycket inom anslutning.

Vi söker dig som
 • Är flytande i det svenska språket
 • Har ett stort tekniskt intresse för att förstå elnätet, hur det är uppbyggt och fungerar
 • Det är väldigt meriterande om du har kunskaper inom el, och/eller har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis elkraft, drift, elinstallation eller liknande
Det är också meriterande om du
 • Arbetat som montör eller elektriker i fält tidigare
 • Har erfarenhet eller kunskap om solceller
 • Tidigare arbetat i SAP
 • Besitter kunskaper om distributionsteknik
Som person är du strukturerad och noggrann, för dig är det viktigt att detaljerna blir rätt. Detta är en stor del i rollen då det är viktigt att all information i systemen är korrekt. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med olika personer är din kommunikativa förmåga väldigt hög och du tycker det är kul att ha kontakt och samarbeta med människor i arbetet. Du tar också initiativ, och sitter inte och "inväntar" nya arbetsuppgifter. Service är något som E.ON värderar högt och du arbetar alltid för att hålla en hög servicenivå på ditt arbete både internt och externa genom att arbeta för de bästa lösningarna och samarbeta med dina kollegor för att uppnå ett bra resultat.

Other information
 • Start: Omgående eller efter överenskommelse
 • Omfattning: Heltid 6 månader med god chans till förlängning
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
E.ON är ett företag som befinner sig på en spännande utvecklingsresa. De fokuserar mer än någonsin på att utveckla sina kundrelationer, växa med kundnära energilösningar samt skapa nya affärsupplägg för att optimera energi- och fastighetssystem. E.ON arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans för att öka deras kunders konkurrenskraft och bygga ett hållbart samhälle.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga