Academic Work · Publicerad 22 nov 2021

Har du ett stort intresse för energibranschen och vill ta chansen att bli en del av E.ON Anslutning? Tycker du det är kul att ha kontakt med mycket människor? Har du en utbildning kopplat mot el, eller en bakgrund som elektriker? Ta då chansen och skicka in en ansökan för att påbörja resan mot en spännande tjänst nu i vinter.

Information om uppdraget

E.ON arbetar ständigt för att vara ledande i arbetet för en bättre miljö och skriver Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart.

Du erbjuds
 • En fot in på ett företag som vill satsa på dig och din utveckling.
 • En anställning på sex månader med goda chanser till förlängning.
 • Goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget eller anställd direkt av E.ON, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
 • Personlig coachning från din konsultchef på Academic Work likväl som från din närmsta kontaktperson på E.ON
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Anslutningstekniker kommer du tillhöra back office-supporten i teamet Anslutning. Du kommer att hantera webbföranmälnningar som kommer in till er på Anslutning med fokus mot Permanenta anslutningar, Solceller samt Tillfälliga byggströmmar. Du räds inte att prata i telefon med installatörer, entreprenörer och E.ONs kunder.

Tjänsten passar dig som har en elbakgrund, och vill utvecklas vidare inom energibranschen. Ambition och driv är två nycklar för att du ska lyckas i din roll på E.ON. Här är en chans för dig som vill få en stor inblick i E.ON och lära dig mycket inom anslutning.

Vi söker dig som
 • Är flytande i det svenska språket
 • Har ett stort tekniskt intresse för att förstå elnätet, hur det är uppbyggt och fungerar
 • En praktisk utbildning mot el, drifttekink eller arbetslivserfarenhet som elektriker alternativt annan likvärdig erfarenhet
Det är också meriterande om du
 • Tidigare arbetat i SAP
 • Besitter kunskaper om distributionsteknik
Som person är du strukturerad och noggrann, för dig är det viktigt att detaljerna blir rätt. Detta är en stor del i rollen då det är viktigt att all information i systemen är korrekt. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med olika personer är din kommunikativa förmåga väldigt hög och du tycker det är kul att ha kontakt och samarbeta med människor i arbetet. Du tar också initiativ, och sitter inte och "inväntar" nya arbetsuppgifter. Service är något som E.ON värderar högt och du arbetar alltid för att hålla en hög servicenivå på ditt arbete både internt och externa genom att arbeta för de bästa lösningarna och samarbeta med dina kollegor för att uppnå ett bra resultat.

Other information
 • Start: Omgående eller efter överenskommelse
 • Omfattning: Heltid 6 månader med god chans till förlängning
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
E.ON är ett företag som befinner sig på en spännande utvecklingsresa. De fokuserar mer än någonsin på att utveckla sina kundrelationer, växa med kundnära energilösningar samt skapa nya affärsupplägg för att optimera energi- och fastighetssystem. E.ON arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans för att öka deras kunders konkurrenskraft och bygga ett hållbart samhälle.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga