Additude AB · Publicerad 20 feb

Arbetsuppgifter
Vi lägger stort fokus på ständiga förbättringar, därför sker utveckling och optimering av våra maskiner och system kontinuerligt, som en del av det har man ansvar för support och utveckling av systemen. En viktig del i arbetet är att hålla hög kompetens inom den senaste tekniken samt även delta i projekt för att programmera och driftsätta ny utrustning.
 • Du har många års yrkeserfarenhet från industriella automationsprojekt
 • Du kan ett eller flera PLC-system och har gärna erfarenhet av att programmera HMI, drivsystem, gärna Scada och databaser.
 • Önskvärt om du kan PLC-system i Omron och meriterande med Allan Bradley, Siemens och Rockwell.
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både i tal och skrift.
 • En duktig automationsingenjör behöver vara bra på att hitta enkla och funktionella lösningar. Därför är det bra om du gillar och är van vid praktiskt arbete.
 • Resor kan förekomma.
 • Du har civilingenjörsexamen eller motsvarande, med inriktning el- och automationsteknik.
Som person är du:
 • Självständig, drivande och förmåga att vara kreativ och lösningsorienterad i pressade situationer.
 • Driftig och prestigelös
 • Socialt kompetent och att man kan vara en bra och lojal representant för företaget gentemot kunder
 • Analytisk och lyhörd med god samarbetsförmåga.
Vi uppskattar att du har en bred teknisk kunskap och vill fortsätta att utvecklas.

Som konsult hos Additude får du arbeta tillsammans med de mest framstående företagen i regionen. Vi lägger stort värde i våra medarbetares personliga utveckling och arbetar med att engagera personalen även utanför arbetet genom olika träffar och evenemang.

Om detta låter intressant och du vill veta mer så kontakta Claudia Bellagamba, claudia.bellagamba@additude.se, 070-149 95 72

Om Additude
Additude gruppen innefattar verksamhetsområdena Additude Innovation, Additude Excellence, Additude Software, Additude Embedded, Additude Industry, Additude Client Solution och Additude Headhunting.

Additude gruppen har sedan starten 2009 haft en organisk tillväxt på i snitt 45% per år och har idag förtroendet från över 300 uppdragsgivare. Additude förnyar tekniksektorn genom att erbjuda teknikintensiva verksamheter både strategisk rådgivning, teknisk innovation, projektåtagande, konsulttjänster och egen organisk tillväxt. Resultatet blir produktutveckling i världsklass, uppdragsgivare som växer och medarbetare som genom kombinationen av djup specialisering och multidisciplinära projekt når en oöverträffad kompetensutveckling.

Additude gruppens starka tillväxt har kombinerats med en mycket god lönsamhet vilket lett till 4 ggr bättre kreditvärdighet än branschen i snitt, AAA rating, VVV rating, UC Guld rating, utnämnt till Gasellföretag samt nomineringar på näringslivsgalor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Unik kombination av kompetens och tjänster som skapar teknisk innovation, tillväxt och produktutveckling i världsklass Additude är en företagsgrupp bestående av ledande innovations-, konsult- och headhunting företag med målet att vara marknadens och våra uppdragsgivares ledande partner avseende innovationsprocesser, produktutveckling och tillväxt.

Kombinationen av vår totala bredd, vårt kompletta tjänsteutbud och varje enhets djupa specialisering gör att Additude som en av få parter kan leverera både innovationsstöd, strategisk rådgivning, organisk tillväxt och kompletta IOT lösningar innefattande bla. konstruktion, design, elektronik, inbyggda system och mjukvara.

Över 300 uppdragsgivare och en årlig tillväxt sedan 2009 som är 5 gånger högre än branschen i snitt talar sig eget språk. Vi är inte enbart med och påverkar framtiden, vi gör den bättre.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga