Additude AB · Publicerad 20 feb

Additude växer med drivna och dedikerade utvecklare hela tiden. Men vi behöver bli ännu fler trevliga kollegor som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Har DU rätt Additude?

Våra konsulter sitter i spännande utvecklingsprojekt som påverkar miljoner av människors vardag och de tillhör den teknikhungriga typen som hela tiden håller sig uppdaterademed vad som händer inom utvecklingsområdet. Vi ses minst en gång i månaden för att utbyta erfarenheter och utbilda varandra.

De är snabba på att fånga upp ny teknik vilket innebär att de deltar i olika Open sourceprojekt, utbyter information, tips och tricks med varandra, bloggar och läser på vad som händer, deltar på seminarier, håller egna föredrag och ligger i fronten för modern utveckling.

Kvalifikationer
Du bör ha ett par års erfarenhet av webbutveckling och du bör tycka listan nedan känns intressant och spännande :)

React.js, Redux, HTML5, HTML, CSS, Angular.js, Node.js, Maple.js, Backbone.js, Knockout.js, Javascript, PHP5, REST, Amazon Web Services, Azure

Arbetsbeskrivning
Vi har idag drygt 300 kunder i Skåne inom alla möjliga domäner. Vi kan garantera att Du får jobba med något som är längst fram i tekniken inom den domänen ditt uppdrag är. Additude lägger väldigt mycket stolthet i att våra konsulter sitter på utvecklande uppdrag.

Det vi kan garantera är att det kommer att vara tekniskt utmanade uppdrag i roliga miljöer tillsammans med likasinnade experter.

Kvalifikationer
Du bör vara systemvetare, datavetare eller civilingenjör med ett stort utvecklingshjärta. Oavsett var Du jobbar idag så är din vilja att skapa resultat, ditt teknikintresse, din personlighet och din ambition avgörande för din och därmed vår framgång.

Egenskaper
Vi söker dig som är självständig, passionerad och resultatdriven och som hellre ser möjligheter än hinder. Du har en god social förmåga och personliga egenskaper som hjälper dig att lösa komplexa kundproblem. Vi ser gärna att Du på sikt vill leda team av systemutvecklare i en roll som arkitekt eller techlead men det är inget krav.

Som anställd på Additude får Du goda möjlighet till att utvecklas och vara en del av ett företag och en affärsidé som gör det roligt att gå till jobbet!

"Additude is everything"

Låter detta intressant? Vänta inte med din ansökan! Vid frågor kontakta Tommy Krondahl tel. 0721-60 00 30 eller tommy.krondahl@additude.se.

+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Unik kombination av kompetens och tjänster som skapar teknisk innovation, tillväxt och produktutveckling i världsklass Additude är en företagsgrupp bestående av ledande innovations-, konsult- och headhunting företag med målet att vara marknadens och våra uppdragsgivares ledande partner avseende innovationsprocesser, produktutveckling och tillväxt.

Kombinationen av vår totala bredd, vårt kompletta tjänsteutbud och varje enhets djupa specialisering gör att Additude som en av få parter kan leverera både innovationsstöd, strategisk rådgivning, organisk tillväxt och kompletta IOT lösningar innefattande bla. konstruktion, design, elektronik, inbyggda system och mjukvara.

Över 300 uppdragsgivare och en årlig tillväxt sedan 2009 som är 5 gånger högre än branschen i snitt talar sig eget språk. Vi är inte enbart med och påverkar framtiden, vi gör den bättre.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga