Akkafrakt · Publicerad 8 juni 2021

Till verksamhetsområdet Bygg & Anläggning söker vi nu en erfaren administratör som brinner för såväl service som ordning.

AkkaFRAKT är en transport- och logistikkoncern med bas i södra Sverige. AkkaFRAKT omsätter ca 800 miljoner kronor och har ca 450 fordon till sitt förfogande. Kunderbjudandet omfattar nationella och internationella transport- och logistiktjänster inom områdena Bygg & Anläggning, Industri & Handel, Kran & Maskin Special och Miljö & Jordbruk. För att leverera våra kundanpassade totallösningar har vi en flotta av olika fordon och containrar, terminal med kyl- och frysmöjligheter, grustäkt och mycket mer. Läs gärna mer på akkafrakt.se

Din roll
Som administratör för vårt affärsområde Bygg & Anläggning fyller du flera viktiga funktioner för att få våra interna och externa processer att flyta smidigt. Du kontrollerar och konterar inkommande fakturor och underlag, förbereder utgående fakturor och du uppdaterar och vårdar register i affärssystemet. Du har stora interna och externa kontakts-/supportytor - exempelvis i frågor rörande fakturor och pris samt rörande vår kundwebb. Utöver dina ansvar relaterat fakturor och register/affärssystem kommer du fungera som ett stöd till såväl transportledning som övrig personal inom verksamhetsområdet. I takt med att vårt fakturaflöde i framtiden delvis automatiseras blir det naturligt för dig att du stegvis ökar din support mot transportledningsteamet. I förlängningen ser vi att du lär dig vår transportledning för att på så sätt kunna avlasta våra transportledare under intensiva perioder.

Du rapporterar till affärsområdeschef och jobbar i nära samarbete med vår ekonomiavdelning samt affärsområdets transportledare och säljare. Rollen är placerad på AkkaFRAKTs huvudkontor på Hemsögatan i Malmö.

Din Profil
Vi söker dig med mångårig administrativ erfarenhet och god vana av att ge högkvalitativ service mot såväl kolleger som kunder och leverantörer. Du kommer jobba på en avdelning där merparten av dina kolleger arbetar med transportledning i högt tempo, det är därför viktigt att du liksom dina transportledarkolleger kan hantera den stundtals höga arbetstakten utan att du gör avkall på din goda service, struktur och inte minst din noggrannhet. Då du arbetar supporterande och brett i på en avdelning där tempot ibland är högt och där alla är beroende av varandra är det viktigt att du är en prestigelös och flexibel lagspelare.

Du har god systemvana, gärna av på superuser-nivå och vi ser gärna att du har vana av transportledningssystem och affärssystem (gärna T5). Det är meriterande du har branscherfarenhet och/eller grundkunskaper inom schaktmassor (grus-/krossmaterial etc.).

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast, dock senast 2021-06-27. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga