AkzoNobel Decorative Coating AB · Publicerad 15 jan 2020

Vi söker just nu en resultatdriven Säljare till Nordsjö.


Trivs du i en fältsäljande roll och vill jobba med välkända varumärken inom färg?Vill du ha en självgående tjänst med eget ansvar för att nå mål och budget? Är du en naturlig talang inom sälj och kan lätt skapa förtroendeingivande relationer? Då kan du vara vår nästa kollega!


I rollen som Retail säljare ansvarar du för att utveckla och förbättra samarbetet till ett av våra affärsområden inom retail, SSO(Smal Scale Outlets). Ditt ansvar kommer vara att öka vår lönsammhet och att ha öga för att skapa nya affärer, samt att marknadsföra och sälja våra kampanjer och ansvara för införsäljning av nya produkter. Du som säljare kommer du att jobba väldigt nära vår marknadsavdelning och du är en naturlig partner för alla våra kunder i södra och västra Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Planera och genomföra försäljningsaktiviteter samt hantera kundkontakter för att uppnå överenskomna affärsmål
  • Planera och hantera affärer i linje med vår marknadsstrategi
  • Underhålla och utveckla befintliga/nya kundkontakter för att optimera servicekvaliteten, och kundtillfredsställelsen
  • Driva lokala marknadsaktiviteter
  • Definiera och genomföra riktade kampanjer
  • I samarbete med Retail marketing, definiera och implementera riktade kampanjer och försäljningsmaterial på kund-och butiksnivå.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du tidigare jobbat mot återförsäljarledet, samt att du har gedigen säljerfarenhet med kundskap inom marknad. Du har sinne för affärer och du är van att jobba med långsiktiga relationer.


Har du kunskaper och erfarenheter av våra produkter eller erfarenhet inom bygghandeln är detta meriterande.

Som person är du målinriktad, relationsskapande och sätter alltid kundens behov i centrum. Sinne för affärer och en prestigelös inställning är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och har förmåga att arbeta i ett högt arbetstempo.


Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Vana att arbeta i Officepaketet och/eller säljstödssystem ser vi som en förutsättning

Vad kan Akzo Nobel erbjuda dig?

Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.


Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.

Mer information om tjänsten

Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort är flexibel då du utgår från hemmet.


Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com


För information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Elisabet Haraldsdottir, Talent Resourcing Partner, tel: +46 703 50 17 99


För fackligt relaterade frågor, vänligen kontakta:


Unionen: Jörgen Dahlgren: +46 708 35 52 49


Sveriges Ingenjörer och Akademikerna: Per-Ola Löfgren +46 708 84 53 48


Ledarna: Boris Parezanovic: +46 708 35 52 55
Mer om oss

AkzoNobel Decorative Coatings, världens största färgproducent med varumärkena Nordsjö, Sadolin, Cuprinol, Pinotex och Hammerite, utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer färg, lack och spackelprodukter till yrkesmålare och konsumenter i hela Norden.


Som vår nya kollega kommer du att arbeta med ett starkt och välkänt sortiment av färger och tillbehör. Du erbjuds ett varierat och mycket självständigt arbete i ett företag med tillväxt. Du blir en del av ett dynamiskt team med stor stolthet om våra produkter och yrkeskunskaper. Vi har en informell miljö med en stark sammanhållning och engagemang där alla drar åt samma håll och hjälper varandra till framgång.


Glöm inte att följa oss på https://www.linkedin.com/company/akzonobel">LinkedIn och https://www.facebook.com/akzonobelse">Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.


Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig.
Försäljningen av vår Specialty Chemicals-verksamhet förväntas vara avslutad i slutet av 2018. För mer information, vänligen besök www.akzonobel.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga