AkzoNobel · Publicerad 15 nov 2021

Har du passion för talanger och rekrytering? Har du dessutom en passion för färg och vill arbeta tillsammans med dedikerade kollegor i ett av världens främsta färgföretag? Vi söker en kollega som Junior Talent Acquisition Partner och kanske är det du!

Vad kommer du att arbeta med?
Som Junior Talent Acquisition Partner hos AkzoNobel erbjuder vi en spännande och varierande roll med flera olika inriktningar. En av dina främsta uppgifter kommer vara att leda vårt sommarjobbsprojekt där vi varje år anställer ca 140 medarbetare till våra produktionsanläggningar och butiker runt om i Sverige. Du kommer också få möjlighet att driva vår Nordiska Employer Branding strategi och därmed vara en viktig del i att stärka varumärket AkzoNobel som en attraktiv arbetsgivare. I detta arbete håller du också i våra studentkontakter, planerar och deltar på studentmässor (fysiska och virtuella) och ansvarar för den årliga evenemangsplaneringen och i nära samarbeta med kommunikationsavdelningen.

Utöver detta kommer du vara teamets resourcing specialist med fokus på uppsökande rekrytering via LinkedIn och andra sociala kanaler. När utrymme ges kommer du själv få möjlighet att driva egna rekryteringsprocesser. Till din hjälp kommer du att arbeta i nära samarbete med vårt Center of Expertise, HR Managers och HR Service Center. Du kommer också bygga ditt nätverk tillsammans med kollegor i Europa och på våra siter i Sverige.

Hos oss kommer du ha stora möjligheter att bidra och påverka ditt arbete – det finns mycket in-house att erbjuda inom AkzoNobel.

Du rapporterar till Talent Acquisition Manager Nordics och är placerad på vår site utanför Malmö. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem är du?
Som person har du ett starkt eget driv och förmågan att arbeta självständigt på ett strukturerat sätt. Du är en utmärkt kommunikatör och har förmågan att navigera på alla nivåer i organisationen. Du driver ditt arbete på ett professionellt och kundorienterat sätt. För att lyckas och trivas i vårt team så bör du tycka om att vara social och bidra till en god stämning. Vi erbjuder en miljö med stor frihet i ditt arbete, högt till tak och mycket glädje!

För att bli framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har följande:
  • Utbildningsbakgrund inom HR eller liknande är att föredra
  • Gärna arbetserfarenhet inom bemannings- eller rekryteringsbranschen eller en koordinerande roll
  • Flytande kunskaper i både svenska och engelska, skriftligt och muntligt är ett krav då vi är ett internationellt företag
Varför ska du jobba på AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg-, lim- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till årets Employer Branding Företag 2021. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrunder som ser hållbarhet, säkerhet och innovation som viktiga principer. Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi går igenom ansökningarna löpande. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email eller telefon.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Patrik Hassel, Talent Acquisition Manager Nordics, +46 702 35 03 44

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 112 8564
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
I mer än 200 år har vi i en värld av möjligheter varit banbrytande med att ge liv åt ytor. Vi är experter på att utveckla och tillverka färg och det är högst sannolikt att du bara är ett par meter från någon av våra produkter. Bland våra varumärken finns Cuprinol, International, Nordsjö och Sikkens som är välkända och betrodda av kunder över hela världen. Vi är verksamma i över 150 länder och har siktet inställt på att bli världsledande inom vår industri. Detta kan du förvänta dig av bolaget som är ledande inom hållbarhet för färgindustrin och som i mer än två århundranden har skapat innovationer för framtiden. Vi är cirka 1200 anställda vid våra verksamheter i Norden. På de tre fabrikerna i Sverige producerar och utvecklar vi färg- och ytskydd till konsumenter, retail och industrin. Vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. För mer information se www.akzonobel.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga