AkzoNobel · Publicerad 23 nov 2021

Vi söker just nu nya drivna kollegor till vårt färdigvarulager som har erfarenhet av att plocka och packa varor, samt erfarenhet av lossning och lastning vid leveranser och transporter.

Vad kommer du att arbeta med?
Som lageroperatör kommer du arbeta med följande:
  • Plocka order till våra kunder, både manuellt plock samt helpallsplock
  • Lossning och lastning av inkommande och utgående gods,
  • Genomföra inleveranskontroller
  • Ta emot pallar och gods från vår egen produktion
  • Aktivt delta i dagliga möte och delta i förbättringsarbete
  • Vara en aktiv del i säkerhetsarbetet på lagret
Du kommer rapportera till Warehouse Operations Lead och vara placerad på siten i Malmö.

Vem är du?
Som person har du mycket god förmåga att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du är en flexibel teamspelare som ser utöver dina egna arbetsuppgifter för att få jobbet gjort. Du trivs dessutom med att arbeta i ett tidvis högt tempo. Du har god erfarenhet av att arbeta på lager med förekommande arbetsuppgifter. Speciellt meriterande är erfarenhet av lossnig och lastning.

Vi ser gärna att du har viljan att i framtiden ta en teamledande position inom företaget. Att du sätter säkerheten främst och alltid tänker kvalitet och kund i varje steg av ditt arbete ser vi som en självklarhet. Det krävs dessutom att du har truckkörkort A till B3. Du är van att arbeta med datorer och gärna med erfarenhet av Warehouse Management System. Dessutom har du goda kunskaper i tal och skrift i svenska och goda kunskaper i att uttrycka dig väl i engelska.

Varför ska du jobba på AkzoNobel?
Vi på AkzoNobel erbjuder en varm och inkluderande atmosfär där vi arbetar som ett för att nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2021. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrund som ser hållbarhet, säkerhet och integritet som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss!

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med arbetstid 07-15.45

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email eller telefon.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta, Sara Vernblom, Warehouse Operations Lead, sara.vernblom@akzonobel.com

Facklig kontakt, IF Metall: Philip Maughan +46 708 35 61 60
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AkzoNobel har passion för färg. Vi är experter inom den ädla konsten att skapa färg och ytbehandlingar, och sätter standarden för måleri och ytskydd sedan 1792. Vår varumärkesportfölj i världsklass – Nordsjö, International, Sikkens, Interpon m.fl. – väljs med förtroende av kunder världen över. I Sverige arbetar 950 medarbetare inom vår kommersiella verksamhet eller med tillverkning på någon av våra fabriker i Angered, Kristinehamn och Malmö. Vårt huvudkontor ligger i Nederländerna och företaget är aktivt i 150 länder, med cirka 34 500 talangfulla medarbetare som är starkt engagerade i att leverera högpresterande produkter och tjänster på den nivå som våra kunder förväntar sig.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler jobb från AkzoNobel tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga