AkzoNobel · Publicerad 11 okt 2021

Är du en nyfiken person med starkt kvalitetsdriv? Är du duktig på att få med dig människor på en resa mot ständiga förbättringar? Har du förmågan att optimera och utveckla processer? Vi söker nu en ny kollega som Process Engineering Manager till vår site i Arlöv!

Vad kommer du arbeta med?
I rollen som Process Engineering Manager kommer du ansvara för avdelningen Process Engineering med ett team på nio medarbetare, processingenjör/tekniker och packspecialist. Det kommer innebära att sätta mål för personalen, utvärdera utveckling och tillhandahålla en klar, öppen och konstruktiv feedback av prestation. Du ansvarar för att du och dina medarbetare efterlever våra kvalitetsledningssystem via riktlinjer, policys, strategier och mål enligt aktuella standarder. Du kommer även ingå i sitens produktionsledning. Du arbetsuppgifter innebär följande:
  • Driva och delta i projekt
  • Utveckla och optimera processer, instruktioner och rutiner
  • Hålla sig uppdaterad på nya standarder och implementera processutrustning
  • Kontaktperson gentemot flera avdelningar: R&D, Teknik, Produktion och Projektorganisationen
  • Ansvarig för "Management of Change" rörande ny/förändrad processutrustning och nya råvaror
  • Arbeta med ständiga förbättringar
  • Supporta produktion och säkerhetsställa att produktionsrecepten är enligt standard
Tjänsten är på heltid tillsvidare med start omgående. Du kommer vara placerad på vår site i Arlöv och rapportera till Production Manager.

Vem är du?
Som person är du en naturlig ledare med ett starkt personligt driv och engagemang till att möta de utmaningar som kan uppstå. Du är en "people person" som har en fallenhet för att kommunicera på ett tydligt och pedagogiskt sätt, du har en passion i att utveckla och motivera andra. Dessutom delar du mer än gärna med dig av dina kunskaper till dina medarbetare och arbetar aktivt för att skapa en positiv, nytänkande och engagerande arbetsmiljö. Du är van vid att skapa nätverk inom organisationen och hinder som uppkommer på vägen löser du med lätthet.

För att du ska bli framgångsrik i rollen ser vi att du idag arbetar som teamledare eller gruppchef med personalansvar, har en relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av kemisk processindustri. Vi arbetar bland annat med affärssystemet SAP, och Excel för att ta fram statistik. För tjänsten krävs det mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Varför ska du jobba på AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg-, lim- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till årets Employer Branding Företag 2020. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrunder som ser hållbarhet, säkerhet och innovation som viktiga principer. Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Annika Månsson, Production Manager, +46 708 351 164
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 76 112 85 64
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AkzoNobel har passion för färg. Vi är experter inom den ädla konsten att skapa färg och ytbehandlingar, och sätter standarden för måleri och ytskydd sedan 1792. Vår varumärkesportfölj i världsklass – Nordsjö, International, Sikkens, Interpon m.fl. – väljs med förtroende av kunder världen över. Vi har verksamhet i alla Nordiska länder, produktion och produktutveckling på våra siter i Sveriga och cirka 1 200 anställda. Vårt huvudkontor ligger i Nederländerna och företaget är aktivt i 150 länder, med cirka 34 500 talangfulla medarbetare som är starkt engagerade i att leverera högpresterande produkter och tjänster på den nivå som våra kunder förväntar sig. För mer information se www.akzonobel.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga