AkzoNobel · Publicerad 7 juni 2021

Vem är du?

För att du ska trivas hos oss tror vi det är viktigt att du som person är har en god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i team samtidigt som du inte har några problem med att arbeta självständigt. Du känner ett stort ansvar för de arbetsuppgifter du tilldelas och strävar alltid efter att göra det bästa utifrån din förmåga. Med din positiva inställning sprider du glädje runt omkring dig och är lyhörd kring vad som behöver göras. Vi värdesätter en inkluderande och familjär arbetsmiljö vilket vi tror att även du gör.

Utöver dina personliga egenskaper ser vi även att du:

Har minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning

Är tillgänglig för arbete från mitten av juni till mitten av augusti

Det är mertierande om du har truckkort B1-B3

Ytterligare information

Arbetet är förlagdt på vår site i Malmö. Arbetstiderna är kl 14.00 till 21.56. Obligatorisk introduktion och utbildning kommer att ske innan sommaren.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com. Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Har du en passion för färg? Vill du arbeta under sommaren och samtidigt vara en del av att tusentals världen om kan sätta färg på sin vardag? Då kanske det är du som är en av våra nya sommarvikarier i Malmö! Just nu söker vi på AkzoNobel motiverade och engagerade sommarvikarier till vårt lager så att verksamheten kan gå runt även när vår ordinarie personal behöver vila.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 juni 2021
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager

Inga fler liknande jobb tillgängliga