Alm Rekrytering AB · Publicerad 23 sept

Kort om tjänsten

Evidensia Sverige har ekonomi- och lönekontor centraliserat till två kontor, ett i Strömsholm och ett i Malmö. Vi förstärker nu vårt malmökontor och söker medarbetare till kundreskontragruppen.

Du kommer att arbeta i en nyuppstartad
ekonomifunktion innehållande funktionerna kund, leverantör, analys och lön. Kundreskontragruppen är den sista funktionen som nu ska komplettera vårt team, totalt är vi 15 medarbetare med placering i Malmö.

Vi har möjlighet att erbjuda såväl dig som söker din första tjänst inom ekonomi som dig som söker ett utökat ansvar en utvecklande tjänst.

Om oss

Evidensia Djursjukvård är Europas största och kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Varje år behandlar vi över 1,3 miljoner djur - hundar, katter, smådjur, exotiska djur och hästar. Evidensia består av närmare 160 djursjukhus och kliniker i sju länder och har över 2 200 medarbetare. Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. Bara så kan man skapa morgondagens djursjukvård.

Mer om tjänsten

Arbetsuppgifterna omfattar hela kundprocessen såsom hantering av kundreskontran, inbetalningar och kravrutiner. Du kommer även att hantera inkassoärenden och att arbeta en del med analys och uppföljning/rapportering kopplat till kundreskontran. Du kommer att ha mycket kontakt med såväl våra kunder som våra klinikchefer. Vidare kommer du att vara behjälplig inom övriga arbetsuppgifter som kan förekomma på en ekonomiavdelning. Vi arbetar i Agresso.

Du sitter på Evidensia Sveriges supportkontor i centrala Malmö med gångavstånd från centralstationen. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Din profil

För att du ska lyckas och trivas i rollen tror vi att du har minst en ekonomiutbildning på gymnasienivå och känner dig bekväm i de grundläggande områdena inom redovisning. Som person är du noggrann, prestigelös, lojal och du sätter alltid kunden i fokus. Vidare är du van vid att arbeta mot uppsatta mål och deadlines, är ansvarstagande och uthållig och en mycket god teammedlem. Då du i tjänsten har många kontaktytor är det en självklarhet för dig att alltid ge god service. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev via annonsen på www.almrekrytering.se så snart det är möjligt då vårt urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 2016-10-17.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Katarina Alm på Alm Rekrytering, tel 0708-753641.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
17 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler jobb från Alm Rekrytering AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga