ApoEX · Publicerad 26 nov 2019

Är du en driven farmaceut med ledaregenskaper som vill ta nästa steg i din karriär? ApoEx i Skåne söker nu en Gruppchef till att stärka upp vårt tillverknings och beredningsteam. Vi tillverkar varje dag ett stort antal cytostatika- och sterila beredningar i nära samarbete med vården och med patientens bästa i fokus. Som Gruppchef kommer du ha personalansvar för medarbetare och ansvara för att planera och leda den dagliga driften för våra två tillverkningsenheter i Malmö och Lund. Vi söker dig som trivs med att få leda och utveckla människor och arbeta i en miljö som präglas av driv, gemenskap och positiv inställning. Följ med oss på vår resa!
Vi utvärderar ansökningar löpande och välkomnar din ansökan redan idag.

Om tjänsten

I rollen som Gruppchef är din uppgift att säkerställa och leda den dagliga driften för tillverkningsenheterna dvs optimering av bemanning, agera stöd till medarbetare, hantera och prioritera de dagliga situationer som kan uppkomma inkl. eventuella driftstörningar, säkerställa att kundernas förväntningar infrias och att verksamheten drivs med god kvalitet.
Du kommer få personalansvar för 15 trevliga och drivna medarbetare och rapporterar själv till driftchefen för tillverkning och beredning. Arbetet kommer vara fördelat mellan två enheter i Malmö och Lund.

Exempel på arbetsuppgifter;
 • Planera och leda den dagliga driften för tillverkning och beredning.
 • Personalansvar och arbetar för att enheten och arbetsplatsen apoteket når finansiell budget (intäkter och kostnader), kvalitetsmål och operativa prestationsmål
 • Med personligt ledarskap bidra till att medarbetare trivs, är engagerade och att vi tillsammans når verksamhetsmålen
 • Tillvarata och sprida nya kunskaper som kan öka effektiviteten i det dagliga arbetet
 • Ansvarar för att ta del av och följa myndighetskrav, lagar och avtal samt ApoEx varumärkeshandbok, policies och rutiner.
 • Tillverkning av sterila beredningar och cytostatika
 • Medverka vid egenkontroller, utredningar och avvikelsehantering
 • Tillsammans med driftchef och LMA/GMP-ansvarig planera och genomföra lokala möten, gå igenom avvikelser och driva förbättringsförslag
Vem är du?

Du som söker är:
 • Legitimerad apotekare eller receptarie med extempore-behörighet
 • Du har minst 3 års erfarenhet i arbetsledande roll och ett gediget intresse för ledarskap, läkemedel och kundservice.
 • Du är driven, kvalitetsmedveten men också effektiv
 • Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga
Vi tror att du som söker brinner för ledarskap, gillar högt tempo och stark teamkänsla. Du drivs av att skapa en positiv arbetsplats där medarbetarna trivs, känner sig motiverade och delaktiga och gör sitt bästa för att uppnå verksamhetens mål. Hos oss får du möjlighet att växa i din roll och vara med att utveckla duktiga och drivna medarbetare.

Om verksamheten

ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?
Läs mer om ApoEx på www.apoex.se/karriar.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga