Arkatay Consulting · Publicerad 24 okt

Vill du bistå Sveriges ledande projektexperter med att sprida hållbar och framgångsrik projektledning i Sverige och världen?

Vi söker nu en ambitiös och nyfiken ledningsassistent med intresse för, och viss erfarenhet av, projektledning - för att stötta Arkatays ledning och konsulter i deras arbete.

Beskrivning av tjänsten

Med en flexibel deltidstjänst kommer ditt jobb bestå av att bistå den operativa ledningen i administrativt, operativt och strategiskt arbete.

Arbetsuppgifterna kommer att variera över tid, och sannolikt inkludera vilt skilda ansvar såsom produktion av marknadsföringsmaterial, försäljningsstöd, kontorsadministration, arbete med marknadsföringsevent och deltagande i interna strategiska projekt.

Du kommer att ta fram en långsiktig plan för din egen utveckling, tillsammans med Arkatay. Ambitionen är att tillsammans driva din utveckling för att göra dig redo att sedan arbeta som konsult inom något av våra verksamhetsområden.

Vem är du?

Vi söker dig som studerar på högskolenivå och har ca 2 år kvar av dina studier. Vi ser gärna att du studerar inom ämnesområdena ekonomi, ledarskap, organisation eller teknik. Du kan påvisa ett engagemang vid sidan om dina studier, gärna kopplat till projektledning, organisationsutveckling eller annan relevant erfarenhet.

Du som person ska ha lätt för att ta till dig mycket information och omsätta det i handling. Du är både självgående och en lagspelare, och har hög ambition i allt du åtar dig.

Vi letar efter en person som utmärker sig avseende studieresultat och engagemang. Vi tror att du ligger i toppskiktet av din årskull, och att du med ödmjukhet kan vara stolt över dina akademiska och yrkesmässiga prestationer hittills. Precis som vi, är du allergisk mot arrogans, och du prioriterar välmående och balans i livet.

Som person drivs du av syfte; du vet vad din passion är och det är viktigt för dig att göra en skillnad i världen. Du förväntar dig av dina kollegor att de både utmanar dig och stöttar dig på din resa av utveckling och självförverkligande. Det är viktigt för oss att du, precis som vi gör, brinner för projektområdet och att du delar våra värderingar.

Om uppdragsgivaren

Arkatay är ett medarbetarägt konsultföretag som brinner för projekthantering. Vi är 18 medarbetare med centralt beläget kontor i Malmö. Vi arbetar för att projekt alltid ska lyckas och bedrivas hållbart, bland våra kunder och i samhället i stort. Vi ser det som Arkatays uppdrag att förverkliga den ambitionen, och definierar vårt syfte som; att göra hållbar projektframgång till det nya normala.

Vi är ett uttalat syftesdrivet företag med en stark företagskultur som präglas av välmående, medbestämmande och självstyrande. Vi som arbetar i Arkatay känner en stark samhörighet och vill arbeta i ett klimat som präglas av djupa och meningsfyllda relationer - både inom vår grupp och med våra externa kontakter. Vi ser oss själva som en del i ett större ekosystem där flera parter samverkar för att uppnå hållbar projektframgång.

Inom bolaget organiserar vi oss enligt självstyrande principer, långt ifrån den traditionellt hierarkiska paradigmen. Hos oss finns inga chefer, alla är ledare, och alla sätter sina egna ramar. Vi är övertygade om att en syftesdriven och självstyrande organisation både ger överlägsna konkurrensfördelar i vårt marknadssegment och skapar de bästa förutsättningarna för en välmående vardag.

Vi arbetar med tre huvudsakliga tjänsteområden: Utbildning, Rådgivning och Operativ projektledning. Vi har de högsta möjliga kvalitetsambitionerna i allt vi gör - vi kallar det för ödmjuk elitism - och investerar en betydande del av vår tid på utveckling och ständig förbättring för att kunna få så stor påverkan som möjligt på vårt syfte: att sprida projektframgång.

Vi prisades 2015, 2016 och 2017 som Gasellföretag av Dagens Industri och vi fortsätter att växa.

Läs mer på www.arkatay.com.

Du är välkommen att söka genom att bifoga din personliga presentation via länken ”Sök tjänst”.
Vi ser fram emot att läsa både ditt personliga brev och CV.
Vi tar inte emot ansökningar via mail.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga