Atea AB · Publicerad 31 juli

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar.

Din roll i laget

Vi söker dig som är en erfaren tekniker eller konsult med bred kompetens kring den digitala arbetsplatsen eller som är en aspirerande stjärna inom området. Som konsult hos Atea kommer du att tillhöra en gruppering (läs landslag) som verkligen brinner för det vi gör, vilket är IT och kundnöjdhet. Som en del i vår laguppställning kommer du att ha ett stort och vara involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation till support. För att lyckas i rollen bör du ha en vana av att arbeta självständigt med dina kunder och utifrån deras utmaningar skapa ett mervärde. Du drivs av att fördjupa dig och arbeta som specialist men samtidigt ha förmågan att se helheten i kundernas komplexa IT-miljö.

För att lyckas som konsult hos Atea behöver du:
  • Erfarenhet av att arbeta i större klientmiljöer
  • Erfarenhet av Windows 10 införande
  • Certifieringar Microsoft Windows 10/ Microsoft 365
  • Kunskaper inom Powershell
  • Kunskaper inom Azure AD och EM+S
Meriterande inkluderar:
  • Certifieringar inom Microsoft Windows Server
  • Djup kunskap inom ConfigMgr och dess olika funktioner
MDM hantering iOS och Android
  • Kunskap inom MSI och App-V
  • Arbetat med support/kundservice och/eller projekt tidigare
Du behöver vara lyhörd för kundens behov, strukturerad och serviceinriktad i din framtoning. Vidare är du driven, självgående och sporras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar. Affärsmässighet är en självklarhet för dig.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT