Atos Medical AB · Publicerad 16 okt

Är du student och letar efter ett meriterande extrajobb där du får möjlighet till ansvar och utveckling på ett expansivt företag?

Vi söker en junior ekonom som brinner för siffror och administration som kan lägga ungefär 40 timmar i månaden på ett kvalificerat extraarbete. Är du noggrann, effektiv och självständig och vill ingå i ett team på tre personer? Då är detta tjänsten för dig!

Vi erbjuder rätt person möjligheten att bli en del av Atos Medicals expansiva och spännande resa.Som behovsanställd ekonomiassistent kommer du framförallt arbeta med vår leverantörsreskontra vid månadsbokslut och därutöver stötta upp vid behov under resterande del av månaden samt semesterperioder. För att lyckas bäst i rollen är du en nyfiken teamspelare med ett stort driv. Under vissa perioder kan arbetsbelastningen vara hög vilket förutsätter att du gillar deadlines, är organiserad och positiv. Du har lätt för att lära dig nya saker och känner dig bekväm med att arbeta i olika IT-system. Du kommer att arbeta i ett expansivt företag där krav ställs på flexibilitet, initiativrikedom och affärsmässighet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Scanna, registrera, kontrollera och boka leverantörsfakturor
  • Registrera leverantörsbetalningar
  • Arkivering av leverantörsfakturor
  • Delaktig i diverse mindre projekt för att effektivisera avdelningens processer
Dina kvalifikationer, kompetenser och erfarenheter
  • Intresse för redovisning och siffersinne är en självklarhet.
  • Krav - Högskoleutbildning med ekonomisk inriktning eller för tillfället i en motsvarande utbildning
  • Mycket meriterande - Erfarenhet av liknade arbetsuppgifter
  • Meriterande - Goda kunskaper i Excel
  • Meriterande - Erfarenhet av ekonomisystem SAP
Placering och kontaktperson

Tjänsten är en timanställning enligt överenskommelse på dagtid med placering i Hyllie, Malmö.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristian Gustafsson Finance and Treasury Manager via e-mail: kristian.gustafsson@atosmedical.com

Sista ansökningsdagen är den 31 oktober 2017. Vi intervjuar fortlöpande så vänligen skicka in din ansökan snarast.

Vi erbjuder:

Tjänsten ger en bra inblick i ekonomiarbetet på ett internationellt företag. För rätt person kommer det att finnas utrymme för att bredda tjänsten och stärka din egen kompetens inom ramen för en ekonomiavdelning. Arbetsplatsen är placerad i Hyllie med goda kommunikationsförbindelser med tåg och buss.

Join us and give people a voice

Atos Medical är ett specialiserat, marknads- och teknikledande medicinteknikföretag med inriktning på röst och lungrehabilitering för cancerpatienter som har fått bortopererat sitt struphuvud. Vi designar, tillverkar och säljer våra produkter direkt till ledande institutioner, vårdpersonal och slutanvändare. Vi anser att alla bör ha rätt att tala, även efter cancer. Därför är vi fast beslutna att ge en röst till människor som andas genom ett stoma. Vi använder oss av konstruktionslösningar och teknik som bygger på årtionden av erfarenhet och en djup förståelse för våra användare.

Atos Medical är globalt marknadsledande, med huvudkontor i Sverige och över 19 dotterbolag världen över. Vi är hängivna våra värderingar - we listen - we focus - we engage - we inspire varje dag. Vi har god kontakt med våra intressenter, involverar dem i våra aktiviteter och strävar efter att stödja dem och varandra varje dag. Oavsett vem vi interagerar med - användare, kollegor, vårdpersonal, affärspartners - respekt och integritet ligger till grund för allt vi gör.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler jobb från Atos Medical AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga