Axis Communications · Publicerad 9 okt

Har du erfarenhet av att leda projekt och arbeta med mjukvaruutveckling? Uppdraget förväntas börja så fort så möjligt, där du blir anställd på Poolia under de första 6 månaderna, och trivs ni tillsammans går det sedan över i anställning direkt hos Axis Communications. Vi arbetar med ett löpande urval, så sök redan idag!

Arbetsuppgifter

Avdelningen du kommer arbeta på tar fram end-to-end lösningar för övervakningsinstallationer. Du kommer att arbeta med hela Axis kamerautbud, men även deras egenutvecklade mjukvara, webbverktyg, mobila appliktioner och hårdvara.

Som projektledare inom "Applications Solutions and Web Tools" kommer du leda projekt men även vara med i utveckling av webbverktyg som används för att planera övervakningssystem, konfigurera system och skapa offerter. Du kommer arbeta Agilt och vara beroende av andra interna projekt, du arbetar nära kunderna och kommer presentera dina projekt i olika forum.

Du kommer arbeta med underhållsarbete tillsammans med projektledare hos externa företag i olika delar av världen, men även med interna utvecklingsteam på Axis. Du kommer även arbeta nära produktspecialister, produktchefer och programchefer. I dina arbetsuppgifter kommer det ingå planering av resurser, tidsplanering och delar av budgetarbete.

Utbildning/Erfarenhet

Du har en teknisk högskoleutbildning, samt erfarenhet av att arbeta med mjukvaruutveckling. Du har även erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning, gärna som projektledare eller Scrum master. Du trivs med att arbeta i en ledande befattning och har en förmåga att inspirera andra människor och driva på i projekt.

Du är kommunikativ och har lätt för att ta kontakt med människor. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skift.

Poolias målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet