BRIO AB · Publicerad 9 aug 2021

Vi söker en System Analyst med erfarenhet av Microsoft Dynamics AX och/eller SAP till BRIO i Malmö!

Vill du arbeta i en nyckelfunktion inom IT och bistå med din systemtekniska kompetens till verksamhetens olika avdelningar? Som System Analyst på BRIO får du möjlighet att utvecklas i ett internationellt företag med lång historia och världsledande produkter inom kvalitetsleksaker.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På BRIO erbjuds du en arbetsplats med familjär stämning, där vi lyckas tillsammans och har roligt på jobbet. Du får möjlighet att ta stort ansvar, leda olika projekt och vara en viktig del i utvecklingen framåt. BRIO står bl a inför en spännande resa gällande nytt affärssystem och planerar att implementera SAP inom en snar framtid.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som System Analyst arbetar du med att lösa incidenter för anställda främst inom ramen för Microsoft Dynamics AX 2012 samt utveckla nya lösningar i samarbete med den internationella gruppen du ingår i. I rollen arbetar du även med att:
  • Ansvara för 2nd line support inom Microsoft Dynamics AX på hög nivå och även lösa en del uppgifter inom 3rd line support.
  • Ansvara för integrationslösningar till Microsoft Dynamics AX-relaterade externa system, som exempelvis externa lager.
  • Koordinera och leda projekt där både nationella och internationella parter ingår.
  • Föreslå lösningar, sammanställa kravspecifikationer från verksamheten och utveckla enligt kravspecifikationen, på egen hand eller tillsammans med konsult.
  • Ansvara för test av funktioner i samband med utveckling.
  • Planera och driftsätta uppdateringar av Microsoft Dynamics AX.
  • Ge input till budget.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som System Analyst tillhör du ett internationell IT-team tillsammans med dina kollegor i Tyskland. Din arbetsplats är BRIOs huvudkontor beläget i Malmö ovanför stadens centralstation. BRIO är en flexibel arbetsplats där du arbetar nära dina kollegor. Resor i tjänsten förekommer och då främst till Ravensburg (Tyskland).

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen som System Analyst ser vi gärna att du har en kandidatexamen inom datavetenskap, informationsteknik eller liknande samt några års erfarenhet som IT-konsult, systemspecialist, utvecklare eller liknande roll. Du har tidigare arbetat i Microsoft Dynamics AX 2012 och/eller SAP och har kunskap inom programmering. Du bör ha goda kunskaper inom affärsprocesser, såsom inköp, order och distribution. Vidare har du goda kunskaper inom EDI och integrationer mellan system.

Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska eftersom du har många kontaktytor, både nationellt och internationellt.

Som person är du analytisk, flexibel och lösningsorienterad. Du har förmåga att snabbt lära dig nya saker och skapa en god förståelse för olika processer. Du är kommunikativ och trivs att arbeta både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor i teamet och på övriga avdelningar.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 sept 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga