Baker Tilly MLT KB · Publicerad 11 nov 2021

Vi söker nu en Revisorsassistent med branscherfarenhet som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och vi söker dig som vill vara med på vår framtidsresa!

Om rollen

Som revisorsassistent hos oss jobbar du med kunder i alla typer av branscher vilket gör arbetet både omväxlande och socialt. Ditt arbete är förlagt både ute hos kund och inne på kontoret.

Du kommer att arbeta med revisioner och tillsammans med dina kollegor kommer du att agera bollplank i ekonomiska frågor samt hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner och förbättra sin verksamhet. Beroende på vilket som passar dig bäst, är rollen placerad på något av våra kontor i Malmö eller Lund.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss blir du en del av ett sammansvetsat gäng skickliga medarbetare. Du får verka i en modern arbetsmiljö i ett företag med siktet inställt på framtiden. Vi sätter högt värde på att ha en god arbetsmiljö, något som alla anställda tar ansvar för. För oss är det en självklarhet med en inkluderande, prestigelös och platt organisation där alla får komma till tals - och där alla får vara med att påverka.

Som Revisorsassistent hos oss erbjuds du generösa anställningsförmåner. Inom ramen för din roll, ges du stor frihet under eget ansvar och du får även en personlig utvecklingsplan baserat på dina mål och önskemål kring din egen karriär.

Om dig
Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av självständigt revisionsarbete på byrå och som vill jobba i en platt organisation där kunskapsutbyte och nära samarbete mellan kolleger värdesätts. Våra kunder är både svenska och internationella och finns i en rad olika branscher. För att lyckas hos oss krävs det att du har god talad och skriftlig svenska och engelska. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära kunden. Vi sätter stolthet i att vara familjära, prestigelösa och trevliga - vi söker dig som vill ha roligt tillsammans med oss och att du på vägen mot dina och våra mål kan bidra till kontorets goda stämning!

Kvalifikationer
  • Akademisk examen inom ekonomi med inriktning på redovisning
  • Några års erfarenhet av självständigt kvalificerat revisionsarbete på byrå
Ansökan
Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är 2021-12-05.

Observera att vi INTE tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga