BoKlok · Publicerad 20 sept

Beskrivning av tjänsten

Vill du också vara med på vår fortsatta expansion och bli Boklokare och vikariera för en av våra BRF ekonomer under ca1,5 år som är på föräldraledighet. I rollen som Brf Ekonom kommer du att ansvara för ca 12 bostadsrättsföreningar i Sverige. Arbetet sker i projektform vilket bl. a innebär mycket kontakt med projektledare och kundansvariga. Du är med från starten av projektet strax innan säljstart och producerar en BRF och lämnar över den till kunderna när de har flyttat in i det nybyggda huset efter 3-6 månader. Du kommer att förhandla med leverantörer och ha kontakt med myndigheter samt vara sammankallande till styrelsemöten etc. Det är du som skapar och driver bostadsrättsföreningen tills dess att den lämnas över till medlemmarna i föreningen i samband med en stämma. I och med att BoKlok finns i hela Sverige så kommer tjänsten att innebära resor med övernattning och även en del kvällsarbete.

Dina arbetsuppgifter:
  • Upprätta kostnadskalkyler och ekonomiska planer
  • Förhandlingar och upphandling av finansieringslösningar
  • Kreditbedömning och avtalstecknande med slutkund
  • Kontakter med olika myndigheter
  • Driva styrelsearbetet under byggnation i samarbete med externa konsulter
Delta på stämmor och informationsmöten
Förhandling och upphandling av bl a ekonomisk förvaltning

Vem är du?

I grund och botten är du ekonom eller jurist och har troligen erfarenhet från bank eller som ekonomisk förvaltare inom bygg- eller bostadsbolag.

Som person är du driven, engagerad, nyfiken och prestigelös och har en god förmåga att kommunicera i både tal och skrift samt gillar att tala inför större grupper. För att trivas i rollen krävs det att du är strukturerad och noggrann och har förmåga att arbeta självständigt likväl i olika gruppsammansättningar. Det krävs att du kan Excel och kan läsa och förstå ett BRF bokslut. Vi är öppna vad gäller anställningsformen på så vis att du antingen är direktanställd av BoKlok eller att du arbetar som underkonsult åt Invici.

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja patrik.lilja@invici.se eller Anders Fritz anders.fritz@invici.se. Ansök snarast då vi har löpande urval och kan tillsätta tjänsten före annonsens utgångsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
BoKlok är Skanskas och IKEAS gemensamma varumärke som vänder sig till dom många människorna genom att erbjuda kloka bostäder - för människor som vill bo bra i ett eget hem, och ändå ha pengar över till annat. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling, tillverkning i fabrik, projektutveckling och byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflytt. Vår huvudmarknad är i Sverige och vi har också verksamhet i Finland och Norge. I BoKloks produktfamilj ingår en- och flerfamiljsbostäder i trä. BoKlok har vuxit snabbt de senaste åren och idag arbetar ca 400 personer fulltid med BoKlok.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Rekryteringen hanteras av
Invici