Brightby · Publicerad 23 sept

Det går bra för Brightby i Skåneregionen och vi fortsätter att växa. Därför söker vi nu för kommande uppdrag i vår konsultverksamhet i nordvästra Skåne kvalificerade ekonomiassistenter inom kund- och leverantörsreskontra. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd och arbeta på uppdrag hos våra kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Arbetsuppgifter

Rollen som ekonomiassistent innebär bland annat arbetsuppgifter som hantering av kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, påminnelser och avstämningar av konton vid bokslut samt övriga sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. De specifika arbetsuppgifterna på uppdragen varierar, vilket ger en mycket god möjlighet att bredda dina erfarenheter och därmed utvecklas i din karriär.

Bakgrund

Vi söker dig som är minst gymnasieekonom, gärna med ytterligare eftergymnasial utbildning. Du har cirka 3-5 års erfarenhet av löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra samt avstämningar och du är väl förtrogen med ett eller flera etablerade ekonomi- och affärssystem. Har du erfarenhet av arbete i SAP är detta mycket meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och som ekonom förutsätter vi att du är väl förtrogen med Excel.

Som person arbetar du noggrant, strukturerat och effektivt. Du triggas av problemlösning och du är lyhörd med en hög servicenivå. Du trivs eller tror dig trivas i rollen som konsult, vilket kräver hög flexibilitet och förmåga till anpassning till nya organisationer och förutsättningar.

Ansökan

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Skender Maloku på telefon 0700-809202 eller skender.maloku@brightby.se.

Välkommen in med din ansökan!

Inlägget Ekonomiassistenter till nordvästra Skåne dök först upp på Brightby AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga