Byggsystem Öresund · Publicerad Igår 00:00

Motiveras du av att se helheten i ett byggprojekt? Vill du vara inblandad i byggprojektens alla faser - från tomt till färdig handelsplats? Vill du samtidigt arbeta på ett företag som styr över sitt eget öde, och som äger sina egna projekt? Då skall du söka tjänsten som byggingenjör på Byggsystem Öresund i Malmö.

Arbetsuppgifter

Som byggingenjör på Byggsystem Öresund kommer du att ingå i en grupp som tillsammans axlar byggprojektens alla faser, från projektering till färdigställande av hela projekt. Din huvuduppgift blir initialt att säkerställa att det finns adekvata konstruktionsritningar till våra skarpa projekt, men du kommer succesivt att bli behjälplig inom områden som inköp/beställningar, projektledning och samordning - och på lite längre sikt ser vi det inte som omöjligt att du får axla rollen som projektör.
Naturligtvis kommer vi kunna anpassa rollen utifrån din bakgrund och dina ambitionsnivåer - så har du en senior kompetens kan vi ge dig mer komplexa uppgifter direkt.

Erfarenhet och utbildning

Vi tror att du är utbildad högskoleingenjör med byggteknisk inriktning (Universitet eller YH), alternativt har du skaffat dig rätt kompetens genom att arbeta i byggbranschen i en arbetsledande befattning.

Vi bryr oss inte om ålder, kön eller ursprung men vi vill att du har arbetat minst ett par år i en relevant roll inom byggbranschen. Har du arbetat med stålhallar är det en bonus.

Vem trivs hos oss?

Då vi är en liten organisation vill vi att du är flexibel och strävar mot en bred, omväxlande roll snarare än att bli specialist inom ett smalt område. Som person är du öppen, prestigelös och handlingskraftig samtidigt som du är noggrann och du har förmågan att ta beslut själv. Givetvis har du, liksom vi, ett gediget byggtekniskt intresse i grunden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga