CGI Sverige AB · Publicerad 14 nov 2019

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu personer som nyligen avslutat sina högskolestudier och har ett till tre års arbetslivserfarenhet. Detta är en fantastisk språngbräda för dig som är i början på karriären och vill arbeta inom affärssystemsområdet (ERP).

Hos oss kommer du att arbeta och utvecklas professionellt med några av branschens mest uppskattade och kompetenta kollegor inom ett bolag med global närvaro. Vi är dessutom med och formar framtidens IT landskap och konsultbranschen i stort.

För tredje året i rad tar vi nu emot nya juniora affärskonsulter inom affärsområdet M3 på CGI. Vi bygger vidare på och utvecklar ett framgångsrikt koncept som kombinerar praktiskt arbete mot kund, ett tydligt mentorskap med löpande handledning. Vi ger dig som är ny i konsultrollen alla de verktyg som krävs för att nå framgång.

Dina framtida arbetsuppgifter

Infor M3 är ett av världens största affärssystem där du i din roll har fokus på både verksamhet och applikation/IT. Du är med och bidrar till att kunderna effektiviserar sina processer och skapar maximal verksamhetsnytta. I rollen som juniorkonsult kommer du att arbeta med ett verksamhetsnära ERP-system som genomsyrar hela kundens organisation. Du får både intern och extern utbildning för att främja din professionella och personliga utveckling.

CGI är sedan många år Infor M3 Premier delivery partner, vilket bland annat ger tillgång till utbildningar och nyheter direkt från Infor, de senaste versionerna av M3 och unik och varierande fortbildning i produkten. Som junior affärskonsult hos oss ger vi en tydlig introduktion och följer kontinuerligt upp på både korta och långsiktiga mål för att ge dig som medarbetare bästa möjliga förutsättningar att lyckas.

Under ditt första år Inom CGI:s M3-enhet kommer du att engageras i olika delar av M3-relaterade kunduppdrag och support för att ge dig en bra bas för vidare specialisering under din framtida karriär hos oss.

Hos oss får du en tydlig (och brant) utvecklingskurva, ett stödjande närledarskap samtidigt som du ingår i ett team med andra som tagit sig an utmaningen som Junior Affärskonsult tidigare år. Vi har med stor framgång utvecklat personer med begränsad arbetslivserfarenhet i rollen och vet att med rätt inställning, både hos oss och dig finns det inga begränsningar.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
  • Relevant högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi, ERP, industriell ekonomi eller systemvetenskap
  • Flytande svenska och engelska, i tal och skrift.
  • Ett brinnande engagemang för lärande och personlig utveckling
  • Ett intresse för relationsskapande och samarbete
  • 1 - 3 års arbetslivserfarenhet
Precis som oss är du lyhörd, hjälpsam och gillar att utmana dig själv. Du är kapabel till att få saker att hända likväl som att stödja och samarbeta över gränserna hos kund och med kollegor. Stort vikt kommer att läggas vid personlighet och inställning. Vi söker dig som är vetgirig, inte är rädd för att fråga men samtidigt kan söka och ta ställning till information på egen hand när så krävs. Vi söker dig med stor nyfikenhet på din omvärld.

Vi erbjuder dig

Vill du vara en del av ett team som är nyfiket, där vi stöttar varandra och värdesätter initiativ- och ansvarstagande. Vi tror att vi är starkare tillsammans och att en bra stämning med nära till skratt är den bästa förutsättningen för att det ska vara roligt att gå till jobbet. Med engagemang och delaktighet skapar vi gemensamt en miljö vi utvecklar varandra, varje dag

Mer om tjänsten

Heltid/deltid: Heltid

Placering: Malmö

För mer information, vänligen kontakta:

Jan Berggren - Director Consulting Services

jan.berggren@cgi.com

0709-766 333

Vi hanterar ansökningar löpande och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Junior Affärskonsult , Malmö

Position Description
Vi söker nya talanger till Malmö

Your future duties and responsibilities

Required qualifications to be successful in this role

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change-supporting our clients' digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
13 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga