Caldic Ingredients Sweden AB · Publicerad 19 juni

Vill du vara med och utveckla det operativa inköpsarbetet på Caldic? Till vårt huvudkontor i Malmö söker vi nu en servicefokuserad person med erfarenhet av avrop och Supply Chain. Vill du arbeta i ett välmående företag i en trivsam och dynamisk miljö med möjlighet att påverka kan detta vara rätt steg för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som en av våra tre supply planners blir du en mycket viktig del i vår varuförsörjningskedja. Du kommer dagligen att ha många, både interna och externa, kontaktytor där du får använda både det svenska och engelska språket.

Tillsammans med dina kollegor har du stora möjligheter att påverka och utveckla vårt arbetssätt och våra rutiner.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden innebär:
  • avrop från några av våra 280 leverantörer världen över
  • optimera avropsvolymer och lagernivåer för att åstadkomma optimal kapitalbindning och en hög servicenivå gentemot våra kunder
  • uppdatera vårt leverantörs- och artikelregister
  • reklamationshantering gentemot våra leverantörer
  • allmänna göromål på avdelningen
Tjänsten är på heltid med placering i Malmö. Du rapporterar till vår Supply Chain Manager och ingår i ett team om
3 personer men arbetar också i nära samarbete med vår produkt- och säljorganisation. Vi tillämpar provanställning.

Personlighet
Som person är du analytisk, strukturerad, affärsorienterad och ansvarstagande. Du trivs i en självständig roll samtidigt som du tycker att teamet är viktigt för din trivsel på arbetet. Du har förmågan att hålla ett högt tempo med ett gott humör. Har du dessutom ett positivt och flexibelt förhållningssätt och trivs i en samordnande tjänst med brett kontaktnät kan du vara rätt person.

Utbildning och erfarenhet
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning (t.ex. KY) inom logistik och/eller ekonomi samt några års erfarenhet av operativt inköpsarbete. Erfarenhet, i närtid, av inköpsarbete i ett produktbolag är ett krav och erfarenhet från inköp inom livsmedelsindustrin är meriterande. Vidare behärskar du MS Office utan svårighet och är van vid arbete i order- och/eller artikelsystem. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen vill vi gärna att du skickar in ett personligt brev och CV på svenska där du beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vi vill också gärna att du specificerar erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten.

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, helena.heijmink@comcube.se, 0705-540 342 eller Helena Fransson 0705-540 504, som hjälper oss i detta uppdrag. Notera att vi arbetar med urvalet löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:213601/
Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

Sökord: Caldic, Malmö, Supply Planner, Logistik, Planering, Inköp, Avrop, Supply Chain
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Caldic är verksamt inom produktion och distribution av kemikalier och livsmedelsingredienser samt har teknisk verksamhet.
Sedan företaget grundades 1970 har Caldic växt till ett globalt verksamt företag med runt 1 100 anställda. För närvarande är
Caldic representerat på över 40 platser i 18 länder i Europa, Stillahavsområdet och Nordamerika.

Vi är en kundorienterad organisation med fokus på att leverera hög kvalitet och kostnadseffektiva lösningar. Att erbjuda våra kunder och leverantörer mervärde genom innovation är centralt för oss. Vårt mål är att vara en pålitlig partner för leverantör och kund, att skydda deras verksamheter genom att erbjuda ett öppet och innovativt samarbete som gynnar båda parter.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga