Capgemini · Publicerad 23 nov

Våra kunder ställer höga krav på Capgemini. Vi älskar det, för vi anser att det är en förutsättning för att utvecklas och förbli ledande leverantör av IT tjänster i Sverige och globalt. Våra konsulter är drivande personer och vi erbjuder oändliga möjligheter för personlig och professionell utveckling.
Du kommer få möjlighet att arbeta med kunniga kollegor från hela världen och leverera webblösningar till globala företag.

Moderna webapplikationer kräver specialistkompetens inom front-end och förståelse för verksamhetens affärskrav samt förmågan att översätta verksamhetens krav till användarvänliga gränssnitt. Vår UX team leder det arbete och du får möjlighet att vara med under hela applikationslivscykeln från krav och design till implementation och underhåll.

Som front-end utvecklare ska du:
 • Delta i workshopar med kund och kunna sätta dig i kundens krav.
 • Ta fram tekniskt underlag för offert
 • Leda front-end teamet
 • Utveckla avancerade webblösningar
 • Lösa tekniska problem och applicera senaste inom front-end
Vi letar efter någon som har varit på en fantastisk resa. Lite som "familjen på äventyr".
 • Du har genuint intresse för front-end utveckling
 • Självklart kan du HTML5, CSS (SASS, LESS) och Responsive Design.
 • Du är också JavaScript guru
 • Du har erfarenhet av Angular och om du inte har hunnit jobba med Angular 2 så har du i alla fall ansträngt dig att lära det på egen hand. Då var du tvungen att lära dig TypeScript också. Vid det läget har du insätt att React är bra och har börjat jobba med det också, bara för att upptäcka att man kan bygga native apps med React Native. Ja, då var du tvungen att testa det.
 • Men det slutar inte där, du vill vara produktiv och för det har du sen länge använt Grunt eller Gulp. Men nu har du gått över till Webpack för du ser möjligheter med det.
 • Du hanterar din kod via Git och GitHub.
 • Ja, vid det läget fattar du. Vi letar efter någon som vill vara på framkanten inom front-end utveckling. Du kommer naturligtvis sammarbeta med andra seniora konsulter och förhoppningsvis få lära dig ett och annat. Men du är också villig att dela med dina kunskaper.
 • Till sist så anser du att det är superviktigt att strukturera din kod på ett bra sätt och du kan ge oändligt många anledningar varför det är så viktigt.
Skicka in din ansökan och CV snabbt och enkelt online. Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss.

Namn: Adis Katkic
Telephone: +46 (0)76 7864795
Email: adis.katkic@capgemini.com

Som en global leder innen konsulent- og teknologitjenester og digital transformasjon er Capgemini i forkant av innovasjon gjennom å hjelpe kundene å realisere muligheter innen skytjenester, digitalisering og plattformsløsninger. Med 50 års erfaring og dyp bransjeekspertise gjør Capgemini kundene i stand til å realisere sine ambisjoner innenfor et spekter av tjenester som spenner fra strategi til operasjonalisering. Capgemini er overbevist om at forretningsverdien av teknologi skapes av og gjennom mennesker. Capgemini er et multikulturelt selskap med 200 000 ansatte i over 40 land. I 2017 rapporterte konsernet en omsetning på 12,8 milliarder Euro.

Besøk oss på www.capgemini.com. People matter, results count.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga