Capgemini · Publicerad 23 nov

Som frontendutvecklare kommer du arbeta i varierande projekt inom webutveckling, Projekten är omfattande, långsiktiga och innovativa och du får en möjlighet att arbeta med välkända kunder som gör verklig skillnad i väldigt många människors vardag. Du arbetar med ny teknik och fokus ligger bland annat på att utveckla, modifiera och vidareutveckla våra kunders gränssnitt för att skapa högkvalitativa användar- och webbupplevelser. Du kommer ingår i team där du diskuterar nya tekniska lösningar och bidrar med dina idéer för att utveckla såväl vårt eget team som våra lösningar. I rollen får du möjligheter att arbeta mot varierande branscher eller fördjupa dig vidare inom ett specifikt område, allt beroende på ditt intresse. Du kommer arbeta i nära samarbete med backendutvecklarna i teamet och även tillsammans med Capgeminis egen designbyrå, Backelite, för att förverkliga den designen och konceptet de tar fram tillsammans med kunden.

Vi söker dig som brinner för frontendutveckling och har god insikt i JavaScript, HTML och CSS. Vi ser gärna att du har en relevant universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet och du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Vi tror att du snabbt plockar upp nya tekniker och har t.ex. kikat på ramverk och tekniker som Angular, React, NodeJS, Backbone.sj, Bootstrap, Gulp, SASS eller TypeScript. Att jobba agilt är vardag för dig och erfarenhet av responsiv webb eller CMS systetm är det meriterande.

Som person

Som person är du social, framåt och kommunikativ. Du har ett driv att utvecklas, är nyfiken på nya tekniker, tar gärna initiativ och trivs med att arbeta i team samt dela med dig av din kunskap. Du har en känsla för kvalitet är resultatinriktad och triggas av att hitta nya lösningar och att leverera över förväntan.

På Capgemini får du arbeta med det största kunderna, i spännande och omväxlande roller vilket ger dig möjligheter att utvecklas både personligen och professionellt. Genom utbildningar, certifieringar och vårt globala kompetensnätverk kan du fördjupa dig vidare inom ditt intresseområde, utbyta internationella erfarenheter eller växa in i en helt ny roll. Du arbetar tillsammans med nyfikna och engagerade kollegor och ingår i ett stöttande team som tycker om att ha roligt ihop.

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med hjälp av sitt 50-åriga arv och gedigna branschspecifika kompetens gör Capgemini det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom en rad olika tjänster, från strategi till operation. Capgemini sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att teknikens affärsvärde kommer från och genom människor. Bolaget är multikulturellt med 200 000 anställda i över 40 länder. 2016 redovisade Capgemini globala intäkter på 12,5 miljarder euro.

Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count.

Ansökan

Skicka in din ansökan och CV snabbt och enkelt online. Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler jobb från Capgemini tillgängliga