Centric Professionals AB · Publicerad 18 juni 2021

Har du några års erfarenhet som drifttekniker? Gillar du att ge support och vägleda användaren? Har du kunskap inom Windows OS, Active Directory, Office 365 och nätverk? Är du tillgänglig med start i september 2021? Då söker vi dig till ett långsiktigt uppdrag hos vår kund i Ängelholm.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I den här rollen arbetar du i ett team bestående av 3 tekniker som ska utökas till 4 stycken. I rollen som drifttekniker kommer du ta emot alla ärenden 1st line inte kan supportera. Du kommer hantera allt från användarsupport, administering i AD, klienter (hård- och mjukvara), nätverk (LAN & WLAN), felsökning av skrivare och administration av Windows Server. Du kommer använda SCCM för programpaketering och klientmanagering.

Exempel på arbetsuppgifter är att hantera larm från övervakning, användarssupport av hårdvara, officeprogrammen och teams samt felsökning av nätverk. Du kommer också arbeta med Windows Server för att installera och felsöka verksamhetssystem och i viss utsträckning viritualisering av servrar i VMware.

Din profil
För att passa för rollen behöver du ha erfarenhet från IT-support och drift med en bred bakgrund inom IT. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i en servicedesk där du har haft behörighet att felsöka djupare och följa upp ärenden. Personkemin är en nyckelfaktor där du förväntas ha en positiv inställning och tycker IT och IT-support direkt mot kund är något du trivs med. Du är en teamplayer och har lätt för att samarbeta och trivs med att möta mycket människor. Du är lättlärd och kommer snabbt in i nya rutiner samtidigt som du är nyfiken och håller dig uppdaterad inom IT.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har relevant arbetslivserfarenhet inom:
  • Windows 10
  • Office 365
  • Active Directory
  • GPO:er
  • Windows Server
  • Nätverk (LAN & WLAN)
  • Konfigurering av switchar
  • DHCP, DNS & printservrar
  • Cisco
  • VMware
Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Hanna Ström på telefon 0734-159385 eller hanna.strom@centric.eu.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
17 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga