Centric Professionals AB · Publicerad 23 nov

Till vårt eget kontor i Malmö söker vi på Centric nu ytterligare en konsultchef!

Rollen innebär att ta personalansvar för en konsultgrupp som idag arbetar på plats hos olika kunder i region syd. Förutom personalansvar kommer du att driva försäljning på befintliga och nya kunder samt hantera hela rekryteringsprocessen från annonskrivning och search till intervjuer och tillsättning ute hos kund.

Som konsultchef på Centric får du möjligheten att arbeta med människor och skapa ett mervärde både för dina anställda och kunder med omväxlande uppgifter inom personalledning, rekrytering och sälj.

Arbetsuppgifter
  • Personalansvar för befintliga och nya konsulter
  • Ansvara för merförsäljning på befintliga kunder
  • Ansvara för försäljning på nya kunder
  • Driva rekryteringsprocesser
Din profil
Vi söker dig som har god erfarenhet av försäljning och -eller personalansvar, gärna inom IT eller inom bemanning/rekrytering och är redo för nya utmaningar.

Du får gärna ha en examen från universitet eller högskola - gärna med inriktning IT/Teknik eller Försäljning/ekonomi eller motsvarande. Vi förutsätter att du på professionell nivå kan föra IT-affärsdialoger.

På Centric arbetar vi teambaserat och beslutsvägarna är korta så vi ser gärna att du är en ödmjuk och resultatinriktad lagspelare som gillar utmaningar och har mycket energi, som person är du professionell men samtidigt personlig.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi sitter på ett trevligt kontor i anslutning till Malmö Centralstation, kanalen och Malmö universitet.

Känner du att det är dags för en ny rolig utmaning? Kontakta oss idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att ansöka till oss snarast möjligt.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Jan Karlsson på tfn: 0734-159365 eller jan.karlsson@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av "Great Place To Work" som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, säljare, försäljare, företagssäljare, KAM, Account Manager, konsultchef, konsult-chef, Malmö.
+ Läs mer om jobbet